• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki1!!
Nie było mnie cały dzień, bo nie miałam neta:eek:

A co do fasolki....to @ dzisiaj przyszła, więc nie robię testu:-( Może nastepnym razem się uda, a brzuch mnie dzisiaj boli jak nie wiem:szok:

Mirus uszy do góry:-) przyjedzie czas widocznie to nie pora dla Ciebie ale pewnie juz w krótce...
Miglak dzieki za komplement...
a ja jestem dzis masakrycznie znudzona i zaraz ide spac, w tv tradycyjnie nic nie ma!!
Chyba mi wróciła ochota na przytulanki:-) tak nagle:-) ale mężus zapomnial gumek kupic heheh i nie bedzie bo sie cykam mimo tego iz termin okresu jest, zlikwidowalam suwaczek bo nie przyszedł@...

Iwon - witaj. Niestety i Ciebie musiała spotkać ta przykrość jaką jest strata nienarodzonego dziecka. Wszystkie przez to przechodziłysmy. Jedne raz, inne dwa są też takie co przechodziły przez to "piekło" aż trzy razy!!!! O trzy za dużo :-(. Pisz do nas jak najwięcej a My nie pozwolimy Ci złapać dołka... Jeśli chodzi o różnicę w diagnozie. Twój lekarz mógł powiedzieć 10 bo ciaża mogła obumrzeć w 10tc a jak trafiłaś do szpitala było już na 6tc bo wtedy od obumarcia spada...liczy się wstecz..po prostu cofa się ... tak mi lekarz tłumaczył. Zresztą mówił ze to nie ma większego znaczenia w tak wczesnej ciąży.
Tulę Cię mocno.

Byłam dzisiaj dziewczynki na odpuście... własnie się zajadam cukierkami odpustowymi.... znów mi dupa urośnie :-D Która chce spróbować?

reklama
kurde sąsiad nas mlekiem zalewa!! chce ktos mleka:-) heh bo ja nie nadążam pić! on dostaje dzienny przydzial w pracy i sam nie wypija wiec nam daje! a ja sie smieje ze to haracz za neta którego od nas po cichaczu ciągnie!! ma wyrzuty więc mleko podrzuca hahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry