• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczynki ja juz spakowana prawie..w sumie na 2 dni to co to za poakowanie:-)
niestety zapowiadają pogorszenie pogody i nieco jestem rozżalona z tego powodu...no ale cóż pryzwyczaiłam sie...zawsze pod górke...

upal jest okropny! mamy w domu okna pozamykane i pospuszczane rolety i idzie wytrzymac bo na dworzu skwar!

MARLENA (Marzena) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!
i dzidzi przede wszystkim zyczę....

reklama
Iwon witaj szkoda że takie okoliczności ale być może niedługo spotkamy się na innej stronie tego forum, co do @ to faktycznie bardzo indywidualna sprawa ja dostałam 32 dni po i takie długie mam cykle tyle że 2@ dostałam po 15 wiec sama widzisz nie ma reguły.

Styla miłego wypoczynku uważaj na komary :wściekła/y: zaczynają strasznie tnać :wściekła/y::-):-D.... a tak na serio to super wypoczynku :-):cool:

Mireczko a co z twoim teścikiem ???????????:cool:

witajcie, strasznie pusto dziś
iwon, witaj chociaż okoliczności nie bardzo są miłe
marlena, wszystkiego najlepszego, a przede wszytskim małego szczęscia życze
syla28, nadal czekam na Twoje super przepisy

wszystkiego najlpeszgo i tak jak poprzedniczki wymarzonej fasolki :)))

kierwa moja prace dzisiaj dal jakiejs swojej asytentce do przeczytania jak nie moglby tego zrobic miesiac temu jestem okrutnie wscieklam ma mi ja do jutra sprawdzic jak powie ze cos jest nie tak to normalnie killym!!!

a ja znowu bawilam Małą znajomych :)
ja tez chce taka :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Załączniki

• Koniak_-_zdjecie_koniaku_2654_mini[1].jpg
    Koniak_-_zdjecie_koniaku_2654_mini[1].jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry