• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
DZIEKUJE LASKI ZA ZYCZENIA:-) Az łezkia w ;-) sie zakreciła jestescie jestescie cudowne:tak:

A teraz zmykam do gości:-D oczywiscie toascik za wasze szczescie buzka

Marlenko spelnienia najskrytszych marzeń, szybkiego zafasolkowania i oby Słoneczko zawsze swiecilo dla Ciebie.

Ja jutro ide do innego lekarza, juz sie stresuje i wymyslam sobie, ze znowu cos u mnie wynajdzie....Moj lekarz to dał mi przyzwolenie po trzech@ wiec od wczoraj nieoficjalnie zaczeliśmy działać.:-)
Słodziutka, nic sobie nie zjemy smacznego, bo dieta nadal trwa, ale ważne ze wyniki troszke spadły. Dziś gotowana wołowina z brokułami. Ważne, ze w sobote na weselu sobie odbije i bede jadla wszystko co na stół przyniosą.;-)

No Marlenko sto lat w samym szczęściu!!!!!!
Spełnienia wszystkich marzeń!!!!!

Byłam dzisiaj w Poradni Niepłodności w naszym szpitalu, może nie przyjmuje tam jakiś super specjalista ale dał mi skierowanie na badanie przeciwciał antyfosfolipidowych. Numer był taki że tego badania nie robia na miejscu tylko wysyłają do Warszawy i co....
potrzebowałam zgody od dyrekcji szpitala na wykonanie takiego badania.
Oczywiście połaziłam i je dostałam ale głupota niesamowita.
Wynik będę miała za 3 tyg.

Witam serdecznie.

Bardzo proszę o pomoc bo sie troszkę pogubiłam.

9.czerwca trafiłam do szpitala z krwawieniem [wg.lekarzy był to 6 tydzień, wg. mojego gina 10- olbrzymia różnica!!!!] , następnego dnia miałam zabieg łyżeczkowania bo okazało się że mojej fasolce nie bije już jakiś czas serducho.
Po zabiegu można powiedzieć że w ogóle nie krwawiłam. Cieszyło mnie to. Ale teraz już czekam na miesiączke. Mam pytanie; Jak obliczyć kiedy następny okres?? Przed ciążą miałam równiutko co 28 dni.

reklama
Witaj iwon3004

Z tego co napisałaś widzę że miałyśmy zabieg tego samego dnia...
ja też czekam na @ ale myslę że jeszcze przynajmniej tydzień czekania, niestety to już 3 moje poronienie więc wiem że trzeba czekać ok 4-6 tygodni.
tak naprawdę to dopiero połapiesz się w następnym cyklu...
pozdrowienia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry