Marzenko jakby nie czytać ze suwaczka dzisiaj faktycznie co możemy Ci złożyć to życzenia urodzinkowe!!! Wszystkiego naj, naj ...naj pociechy z mężusia, i synka, owocnego staranka i zdrowego dzidziusia!!!!!!!!
Mikuś? Gdzie jesteś kochana?
Agula Irl mówiłam wczoraj nie siedź na NK tylko na BB

czekałam na Ciebie ale po Tobie nie było ani widu ani słychu :-)
Gabi bawisz się na placu zabaw? a co lubisz najbardziej?

;-)
Madziu dopiero zaczeliście działać, będzie dobrze tylko bierzcie z przytulanek więcej radości a mniej myśli o fasolce... UDA SIĘ W NASTĘPNYM CYKLU!!! I jak była na extreme?
Slywia - tylko nie baraszkować za dużo bo na świeżym powietrzu zmaga się ochota na sex :-);-) P.S, Superowego wypadu pod namiot
dilajla - dziewczynkę? trzeba faktycznie naszej Aguli popytać (albo jej męza) co zrobić by zrobić ładne i zdrowe dziewczynki

Agula AJ - więc jak najmniej obowiązków Ci życzę...i uadnego dnia..a raczej już popołudnia
szafirek - I Tobie udanego dnia życzę!!!
allaa - dobrze że wyniki lepsze, oby tak dalej!!! Może wkońcu zjecie coś lepszego ;-) ojjj znam ten ból :-)
niusi@ czekamy na Ciebie dzisiaj wieczorkiem i oby w pracy dzisiaj było mniej dołków jak wczoraj!!!!
guska - jak krótko się spało trzeba wcześniej chodzić spać;-):-) wiem co znaczy jak noc wydaje się za krótka??
Kto ma jakiś pomysł na dłuższy sen w nocy?? (Tylko bez odpowiedzi w stylu :-) mniej sexu ;-)

)