• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej,a tak jakoś leci sobie:sorry2: Ciepło,to siedzę z łobuzem na placu zabaw,wieczorem padam.Nic się nie dzieje wyjątkowego.
Dobrej nocki.Pa.

reklama
nie dam ray ogarnac teraz wszystkie co napisalyscie dziewczynki bo na 8 jestem umowiona do promotora:((( 3 majcie kciuki bo sie strasnzie denerwuje co tym razem mi wymysli://
ale wczoraj mialam fajny dzien w pracy:) schylalam sie po teczki a tam trrrrach i spodnie mi pekly w kroku:))))) a poo pracy mialam jechac od razu z Miskiem po zakupy:)))
do zobaczenia pewnie jutro no chyba ze uda mi sie jeszcze dzisiaj tutaj zajrzec:)))
zycze milego dnia wszystkim dziewczynom buziaki:*​

Oj dziewczynki rozpisujecie się jak niewiem :-D to chyba za kare, ze tak rzadko pisze i muszę nadrabiac :szok: Bardzo chetnie bym z wami częsciej pisała tym bardziej ,ze jest mi to potrzebne ale ....
Moj M jest informatykiem i pracuje do pożna nie stety na tym lAPTOPIE a za kazdym razem gdy ja chce usiaść to siedzi tak długo że zasypiam juz nie mam siły Ludzie czy on nie moze jak normalny człowiek wyłazic do pracy:realmad: bym miała czas dla was babeczki. ;-)

Pozdrawiam cieplutko

dzien dobry!

u mnie niestety beta ponizej 1...wiec tym razem sie nie udało....mam mały doł, ale sie wygrzebie...

witajcie dziewczyny kochane
mordoklejka... nie martw sie, nastepnym razem na pewno sie uda, ponoc trzeba przestac myslec, że tak bardzo się tego chce.
Słodziutka, spało mi sie wyjatkowo dobrze, ale za krótko
Mirka, ja już widze u siebie kilka siwych włosów, a to wszystko przez to ze trzymasz nas w takiej niepewności

a propo wiesiołka, to tak jak mówiła Mirka, brać od początku cyklu do owulki, bo pózniej to nic nie daje, zresztą mordoklejka jest większą specjalistką od wiesiołka

Ostatnia edycja:
mnie lekarz lazecił wiesiołek od 1 dc do owulki 2 razy dziennie po 2 kapsułki, a mezus raz dziennie 2 i raz dziennnie 2 kapsułki wit A+E, i dla mnie dodatkowo ACC od 1 dc do owluki...

reklama
Dzień dobry dziewczynki a wpadłam sie tylko przywitać i życzyc Wam milego dzionka :-)
ja zaraz zmykam do pracy dzis na szczeście tylko do 19 więc na pewno Was nawiedze wieczorkiem ;-);-);-)
MIłEGO DZIONKA KOCHANIUTKIE

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry