• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

oj czesc zafasolkuje teraz a częsc później:-) będzie wesoło zobaczysz Edyta, na kazda przyjdzie czas:-) a potem to juz czasu nie bedzie na siedzenie przy kompie bo trzeba bedzie prasowac tak jak Gabi:-) hehe
nie moge sie doczekac
mam dzis kiepski dzien, ciagle mi sie płakac chce...

reklama
Sylwia płacz jest potrzebny oczyszcza oczy :sorry2: sama sobie tak tłumacze jak mam ochotę popłakać.. więc jeśli tylko czujesz potrzebę popłacz a będzie Ci lżej. Przynajmniej mi zawsze tak jest.

ale sie spalilam na solarium, mieli nowe lampy a bylam tylko 7 minutek i jestem czerwona jak rak.
wyniki mojego M troszke sie poprawily ale dieta jeszcze dwa tyg i potem wizyta u lekarza i mam nadzieje ze koniec z gotowanym mieskiem.
dzwonili do mnie z innej firmy i w piatek kolejna rozmowa.
A dzis wpadlam tylko na chwilke, bo czas zajac sie mezusiem i sie trzeba poprzytulac :-) Milego wieczorku

Mikuś,Angelko, Marzenko, Agule wszystkie pokolei AJ,IRLA,Mała,Madzia Pati, Gabi, Maggie, Allaa, Szafirek, Dilajla, Sylwia, Miglak, Alicja, Kwdziewa, Alutka, Guska, dosia, dlaczegotak, ptaszynko i wszystkie nie wymienione dziewczynki tulę na dobranoc :-):-D i życzę...

mamusiom - spokojnej nocki
staraczkom - upojnej nocki
takim jak ja (czyli czekającym na zielone światełko) - mimo wszystko cieplutkiej nocki,
przyszłym mamusiom z dzidziami w brzuszku - wypoczętej i spokojnej nocki,
czekającym na swoich M - bogatej w fantazję i superwej nocki życzę..

a jeśli o kimś zapomnialam... WYBACZCIE!!!

Ja się żegnam bo dzisiaj pusto..

papapa

P.S Jutro będę późno..:-D Dam się Wam za sobą stęsknić :sorry2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry