• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tylko chwilowo, bo ogródek mogę dopiero za chwile podlewać, wprowadzili u nas zakaz podlewania od 6 rano do 10 wieczorem:szok:

Dziewczynki, nie osiwiejecie, a cierpliwość jest cnotą:-DW końcu zrobię ten test:-)

:-D:-DMikuś ja nie osiwieję bo mam pikneeee blond farbowane włosy :-D:-D

Agula AJ wiesz ale ja byłam u trzech i każdy mówi co innego :dry: już sama nie wiem którego słuchać..

mała... tylko wróć do nas..:-)

Gabi??? gdzie jesteś? dzisiaj cd prasowanka??

Maggie??? jak przeprowadzka miałaś dać znać około środy???a tutaj pusto i głucho .... słuch o Tobie zaginął :-(

Mireczko.....damy rade...!
Hej czy mi sie wydaje czy ktos tu chce zabrac naszej Edytce "Wiesi(a)-ołka"....to był żart oczywiście....
Dobra zmykam...obowiązki czekają....nie naprodukujcie za wiele.....
Jesli nie uda mi sie juz dopchac do kompa...to zycze udanego wieczoru na BB i spokojej nocy....

Ostatnia edycja:
hej laseczki
ale maz dał mi dzis popalic na korcie...ledwo zyje..

mała ciesze sie ze u Ciebie wporzo..a robiłas posiew z moczu? ja pierwsze co po porodzie zrobilam posiew ale był ujemny.
no to sobie razem polezymy w ciaży:-) tylko musimy sie zsynchronizowac z zajściem:-) hehe
kurde zobaczcie jakie to chore, jeden lekarz mówi 3 okresy inny minimum pół roku...
mój mąz mówi ze jak przyjdzie czas to organizm sam bedzie wiedzial i my tez... mówi ze dla niego posiadanie dziecka będzie cudem.... najwspanialszym, bo rozumie jaką mamy daleką droge do tego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry