• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Was babeczki w ten gorący wieczorek. Właśnie się relaksuję po intensywnych zakupach ubranowych. W sobotę mamy ślub naszej koleżanki z pracy i jedziemy jako delegacja. Dziewczyny się uparły, że muszę się ubrać w sukienkę, ja raczej rzadko się tak ubieram, i tak mnie męczyły, że w końcu kupiłam, ale jestem masakrycznie padnięta ;-)

A i kupiłam wiesiołek ;-) Od kiedy powinnam go zacząć stosować?

reklama
no własnie sie ginek pytał czy dam rade wytrzymac te dwa miesiace:-D ja mu na to ze jak trzeba to dam:tak: a on tak patrzy na mnie zasmiał sie i mowi NO JA NIEWIEM CZY DASZ:-D

mała agulka więc i my wierzymy że Ci się nie uda i że wcześniej zafasolkujesz :-):-D

Agusia AJ dzieciaczki uwielbiają lato, dla nich czy +25 czy +40 nie ma różnicy ważne że wakacje i wolne i słońce

a to dobre Mała....my kobiety potrafimy dużo wytrzymać.....zwłaszcza jesli chodzi o Taką sprawę...żartowniś z tego lekarza....
Słodziutka co racja to racja ale ile można latać....no cóz jak byłam w jej wieku tez pewnie tak robiłam....

Ostatnia edycja:
No spoko jest a przede wszystkim to dobry specjalista bardzo załuje ze nie poszłam do niego wczesniej :-( wiem ze jak wybrała bym innego lekarza do prowadzenia ciazy moja moja corenka by zyła!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry