• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Guśka a jakie to po żydowsku, ja robie dwa rodzaje mieszane takie że miesza się poszatkowaną kapustę z mięsem i ryżem, no i tradycyjne zawijane
A teściowe to temat rzeka hahaha

reklama
To nawet nie wiedziałam że one tak się nazywaja:tak::zawstydzona/y:
A co do mieszkania to jednak nie ma to jak na swoim, ja sobie nie wyobrażam mieszkać u teściów i tak samo chyba dziwnie by było jakbym miała mieszkać z moimi rodzicami, choć są naprawdę w porządku, (moja mama jest moją najlepszą przyjaciółką) to chyba już się dość z nimi namieszkałam:-D

hej laseczki:-) ale wy produkujecie a ja w pracy nie mialam chwili zeby zajrzec tu do was...zajrzalam tylko na naszą klase i witam nowe kolezanki:-)
w pracy masakra, upał i full roboty! padam! do tego dzis nagle sie rozryczałam i najgorsze ze nie mogłam sie uspokoic a w biurze bylo jakies 8 osób, nikt nic nie pytal wszyscy sie chyba domyslili dlaczego płacze zaczeli obracac to w zart zebym nie poczula sie glupio... o boze jak mi czasami cieżko jak sobe przypomne...
nie jestem w stanie przeczytac wszystkjiego co napisalyscie jak cos waznego sie przydazylo to proszę o streszczenie ale widze ze pojawila si enowa kolezanka...
guska przesle ci przepisy na naszą klase wieczorkiem:-)

Syla nie martw się skarbie każdemu zdarza się gorszy dzień kiedy psychika słabnie i pojawiają się łzy i powiem Ci jeszcze jedno że tylko głupiec nie zrozumie dlaczego płaczesz, dlatego dobrze że masz fajnych ludzi w pracy
Trzymaj się jutro będzie lepszy dzień:tak::tak::tak:

A przepisy to jakie, jak coś smacznego to i ja poprosze:zawstydzona/y:

Wiecie co, ale Wy jesteście:wściekła/y: Tego wujka to w końcu mi wykrakałyście!!! Dzisiaj siedział u nas pół dnia i jeszcze jutro będzie truł nam d*** przez cały dzień!!!! Mój mąż jest już normalnie nerwowy:dry: Echhhh, nie miałam czasu nawet do apteki wyskoczyć, a już chciałam nawet na piechotkę, grrrr, ale jutro nikt mnie powstrzyma, bo już nawet chleba nie mam w domu, tylko parę bułek w zamrażalniku;-)

reklama
Slodziutka...fajne fotki tylko pozazdrościć...
Mirka....naprawde osiwiejemy....kurcze chyba sama kupie Ci ten teścior i piechotką przyniosę...hihi...
Mała......i jak tam po wizycie?
Ale tu dziś pustki.......gdzie jesteście.............???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry