• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jesli chodzi o alkohol to u mnie krolowała gorzka zołądkowa miętowa ze spritem....w proporcjach 1-2 dla pan i 2-1 dla panów

reklama
U mnie faceci popijali spirytusik rozrobiony wodą mineralną, a babeczki wiśnióweczke mojej własnej roboty, ale była diabelnie mocna bo, na spirytusie, tylko trochę rozcieńczona wódeczką, a dla wybrednych było czerwone wino:-)

mirka, dzięki. zdjęcie na nk mam tylko jedno, ale jeśli masz ochotę to prześlę Ci link do internetowej galerii, gdzie mozna pooglądać wiecej. Twoje skrzydełka brzmią bardzo smakowicie, na pewno wypróbuje Twoj przepis na pewno

Dzieki wszystkim za zaproszenia...ja nadal niebardzo łapie kto jest kto....wstawiłam w avatarku to samo zdjecie co na n-k..może tak będzie łatwiej....
Mirka nie trzymaj nas w niepewności.......bo osiwiejemy tu wszystkie.....
Zmykam bo robota czeka...a nic mi sie nie chce,będe zaglądała do Was....

Te skrzydełka i ja polecam są wyśmienite i zostają tylko kosteczki tak każdy się nimi zajada, ja mogę tylko powiedzieć że proponuje je zrobić na 2 dni przed są wtedy smaczniejsze bo fajnie najdzie miesko i ten sosik też jest dobry

Ale pustawo tu dzisiaj!
Maggie odezwij sie co u Ciebie? Juz po przeprowadce?
Do mnie zadzwonili firmy i przelozyli rozmowe, dziwne troche.....No nic szukam dalej pracy i rozsylam cv.
Dzisiaj moj M zrobil sobie badania, wyniki beda po południu trzymajcie kciuki, zeby z watroba wszystko bylo dobrze i zebysmy mogli skonczyc ta diete fuj.

alla, pusto pusto, dziewczyny pewnie przybeda wieczorem... jak mnie nie bedzie. Powoli koncze wieczorne sprzatanie w mieszkaniu, ale potrwa to tak jeszcze z tydzien, pozniej bede wolniejsza to wam potowarzysze czesciej na bb.
dzis mam wieczor dla siebie, bede malowac sobie wloski

Alla mam nadzieję że wyniki męża będą dobre:tak:
Guśka wysłałam Ci zaproszenie na NK, mam nadzieję że to do Ciebię bo troszkę zgaduje kto jest kto:-)
Mirka gdzie ty jesteś, wyjdź już z łazienki z tym testem:-D
A ja dzis gotuje gołąbki na obiad i takie zapaszki się roznoszą mniam mniam aż w brzuchu burczy:-)

reklama
dilajla, do mnie do mnie :), niezła laska z Ciebie Aniu
teściowa wczoraj zrobiła pyszne gołąbki po żydowsku, naprawde przepyszne... nie to żebym tak teściową chwalila

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry