• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agulka witaski... dziękuje.. dzisiaj taki skwar że nad wodą przyjemnie:-)
dzisiaj tutaj jak przez cały dzionek tak jakoś spokojnie..

a ja idę zrobić na kolację fasolkę szparagową...mniam mniam...wprost uwielbiam...od mamci z działeczki, a później do Was wracam

reklama
hejak no własnie wrociłam nawet jestem zadowolona jest ok zrobił usg "sliczna macica i jajniczki" zadnych nadrzerek nic z tych rzeczy wszystki ładnie wygojone mam odczekac jeszcze ze dwa cykle i moge działac:-) moje poronienie najprawdopodobniej spowodowane było stanem zapalnym pecherza od ktorego zrobiło sie zakarzenie:-( dostałam skierowanie na genetyczne chociaz uwaza ze robienie ich jest zupełnie bez potrzeby ale chciałam to dał jeszcze profilaktycznie piersi zbadał i tez jest ok:tak: tylko ta szyjeczka moja troche krotka ale jak bede lezec to z donoszeniem a własciwie z dolezeniem mojego dzieciatka nie bedzie problemu :tak: ale pierwsze o co musze zadbac to ten nieszczesny pecherz

witajcie dziewczynki:)
Dzięki za wszystkie zaproszenia na NK...
U mnie dziś też paróweczka już nie mogę się doczekać jakiegoś deszczyku normalnie nie ma czym oddychać, najgorzej jest jak wychodzi się z pomieszczenia na ulicę i udeża to gorąco :)

Mireczko zrób werszcie ten test, muszę przyznać ze ty to masz siłę, ja nie wytrzymałałabym :)
pozdrawiam

mała Agulka superowe wieści!!! cieszę się a te dwa miechy zleci że hej... po wakacjach staranka :szok::-D:-) wspaniała wiadomość

Ojjj kochana nasza Mirusia ucieka do ogródka bo ma już nas dość..:-)

Agulka AJ a cio u Ciebie??

Szafirek - upał rzeczywiście ale padać mogłoby w nocy (jak dla mnie najlepiej:-D)

Dzieki Aga ja tez sie ciesze troche odetchnełam teraz zrobie jeszcze troche badan jak bedzie wszystko ok to bedziemy robic staranka;-) mam nadzieje ze szybko nam sie uda:tak: łykamy sobie ta witaminke E moze cos to da?:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry