• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

slodziutka eee ;-) My tylko na ślub jedziemy i na sam obiad ;-) A poza tym ja tam nie jadę czarować tylko kiedować samochodem ;-)

No i co z tym wiesiołkiem?

reklama
Agula mała nie smutaj się.. czasu już niestety nikt nie cofnie :-(a nie jedna z nas by chciała...tulę Cię mocno choć tylko wirtualnie..

Angeliczko gdzie kochanie się podziewasz? Wczoraj mnie nie było dzisiaj Ciebie???

Słodziutka u mnie kompletna klapa...pacan nie lekarz....wogóle nie dał mi prawie o nic zapytac...kazał mi przyjsc po 3 @ to zobaczymy.....ale umówiłam się na 7 lipca do innego....mam nadzieje ,że ten potraktuje mnie poważnie....

milgak nie eeeeeeee tylko aaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D i nie za kierowcę tylko za kopcuiszka :-D
a co do wiesiołka ja kupiłam już chwilę temu ale nie łykam bo mi się wydaje że przed planowaniem trzeba? ale to moje widzimisie...zapytaj dziewczyn co biorą... ja też podsłucham i dowiem się czy dobrze myślę...

Mireczko....ogródek pewnie juz podlany...?
Słodziutka ty przynajmniej wiesz,ze musisz poczekac a mnie ten ...........zmył jakbym byla nie wiem kim......nic mi nie pomół ....bryyyy:wściekła/y::-(

reklama
no juz sie nie smutam Edytko dzisiaj sie ciesze bo miałam dobry dzien :tak:a o tym wiesiołku tez chetnie poczytam moze sie przyda:tak: a teraz ide na chwilke na swierze powietrze bo wczesniej była normalnie jakas masakre dopiero teraz mozna oddychac!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry