• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no tak... ja jak zwykle spóźniona....
ale rybki dzisiaj brały!!! szkoda tylko że karpika nie złapałam;-)
buziaczki dla wszystkich
jutro postaram dostać się do poradni niepłodności- mam nadzieję że trafię na ginka który troche zainteresuje się mną...

allaa- widzisz wszystko będzie dobrze, najważniejsze że się poprawia

syla28- ja też już bym chciała @ ale jeszcze chyba muszę z tydzień poczekać

miłej nocki wszystkim zakochanym w fasolkach

no widze ze wymiotlo wszystkich......to ja tez ide sobie....tylko zebyscie potem nie powiedzialy ze mnie nie bylo...hehehheheh BYLAM,JESTEM I BEDE HEHEHEHHE.moze jutro jakos tu wleze na tyle zeby poklikac.....zobacze...pozdrawiam serdecznie wszystkie z was i dziekuje za zaproszenia i przyjete zaproszenia na naszej klasie....

Witam moje kochane !!!!
dziekuje sylus ,że przekazałaś wiadomość :-)
Edytka dziki wielkie za pozdrowionka
wpadłam tylko na moment bo padam na twarz ale przeczytałam wszyskto co napisalyscie dzisiaj mimo, że juz ledwo widzę ;-)
Ja dzis od rana byłam strasznie nerwowa dosłownie jak bomba która ma zaraz wybuchnac ale moj M mnie troszke uspokoił, w pracy było tak nijak nie umiem powiedziec czy fajnie czy nie tak bezpciowo moze jutro bedzie lepiej jakas zagubiona sie czułam w tym wszystkim ale na szczescie dzis mogłam sie obiaja rozeznałam sie tylko w towarze co przyszedl przez ten miesiac i jakos zlecialo do 21 do tego załapałam strasznego doła i ciągle mi sie chcaiło płakac to chyba mi sie od sylusi udzieliło ;-) a może taka pogoda
jutro ide na 11 moze zjaze tu rano koncze o 19 wiec na pewno odwiedze was choc na chwilke bo nie moge bez waz żyć :-))))
a TREAZ DOBRANOC CHOć PEWNIE NIKT KIZ TEGO NIE PRZYCZYTA
SłODZIUTICH I PRZEPIęKNYCH SNóW DLA WSZYSTKICH KOBITEK NA bb

reklama
witaj gabi ja jeszcze nie śpie ale zarz zmykam bo oczka sie kleja co tam u Ciebie kochana
dziewczyny jeszcze chciałam odziekowac za adres do sióstr dominikanek napisałam do nich i dostałam własnie odp, . że wysłały mi pasek św. Dominika i poswiecony medalik będę sie modlic codziennie za nas wszystkie żeby wszystko było dobrze

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry