• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc Kochaniutkie!
Modroklejko, kto jak kto ale Ty sie na pewno wygrzebiesz z tego dołka (tym bardzej, ze on malutki jest).
Ilona 1978 hmm, nie wiem co Ci poradzic jak prośba i grozba nie mozesz wyrzucic swojego M sprzed komp, to moze jakis szantażyk ;-).
Alicja 1985 powodzenia u promotora.

reklama
Witajcie moje drogie, dziś podobno ma być najcieplejszy dzień w roku, aż przykro siedzieć w pracy :wściekła/y:.
Mordoklejko, a może w następnym miesiącu, może los chce abyście mieli troszkę więcej zabawy :-):cool:
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki :-):-D

Witam w upalny dzień...pogoda piękna nie ma co....a ja tylko na chwilkę wpadłam życzyc Wam wszystkim milego dnia i uciekam bo obowiązki czekaja....Trzymajcie sie Laseczki.....pa

Mordoklejko nie smutaj się, ja też mam małego dołka bo mnie też się nie udało, ale to pierwszy cykl ze staraniami więc mam nadzieję że teraz się uda
My bardzo chcemy dziewczynke i chyba to będzie tez wiekszy problem by sie udało no nic zobaczymy:eek:

dalajla...widze ze ty tak jak ja chciałabys dziweczynke...niby nic przwciwko chłopakom nie mam ale chciałabym miec swoja zawodniczne w naszym rodzinnym zepole, zwłaszcza ze psy to dwa chłopaki, i brat meza bedzie miał syna....

to jak bedzie dalajla...obstawiamy nastepne cykle, i polujemy na dziewuszki??
moze sie uda i wyladujemy na majóweczkach

Mordoklejko już nawet poczytałam troszke na necie o planowaniu płci nawet znalazłam jakieś kalendarze :-) co niby jak sie ma np 27 lat i kocha sie w czerwcu to urodzi sie dziewczynka hahah no ale nic nie wyszło na tescie jedna krecha
Z dziewczynką ponoc trudniej jest bo to się trzeba kochac przed owulacja a od tego czytania to glupieje:-):-):-)
Ale jasne obstawiamy na dziwczynke, ponoc jak sie je duzo produktów bogatych w zelazo i magnez to tez sa wieksze szanse na dziewczynke, ale ja nie wiem czy to prawda
Wiadomo ze wiele z nas powie ważne by było zdrowe, ale wydaje mi się że kazda z nas w głebi gdzieś tam sobie marzy sobieo dziewczynce albo chlopcu;-)

hej dziewczyny
ale dzis gorąco:cool:, w pracy mam dzis odrobinke spokojniej...
spac mi sie chce i generalnie ma strasznego lenia!
po południu pakujmy sie na jutrzejszy wyjazd pod namiot..az sie boje pomyslec jak tu naprodukujecie w wekend to nie nadrobie czytania:-) okresu nadal nie ma a brzuch dalej pobolewa..
dziewczyny nie martwcie sie..spokojnie przyjdzie czas to zafasolkujecie:-)

reklama
ja uciekam....ide jezdzic...mam dzis 3 godziny jazd w samochodzie bez klimy...dla tych co lubią sporty ekstremalne w sam raz! wróce to pewnie padne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry