• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Iwon.....nie wiem czy mam racje ale chyba nie da sie obliczyć kiedy następna @ po zabiegu...to sprawa indywidualna kazdego organizmu ale o ile dobrze sie oriętuje to przedział jest od 4 do nawet 8 tygodni po.....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Ci bardzo.

Zaczęłam sie już troszkę martwić czy to wszystko w porządku że tak długo nie dostaje okresu. Ale mam nadzieję że to juz blisko.
Dla mnie to pierwsza ciąża i pierwsze poronienie.

Iwon...tak wogóle to witaj,przykro mi,ze w takich okolicznościach sie poznajemy ale wszystkie tu przerzyłyśmy"to samo" więc jeśli masz ochotę to zapraszamy .....dziewczyny są tu wspaniałe wiem to z doświadczenia ale wiem również ze dzięki nim udaje mi sie iść do przodu....
Wiesz u mnie było podobnie to był 10tydz.a Maleństwo rozwinięte było na 6tyg i 4dni......Przytulam...

Ostatnia edycja:
Na BB zaczęłam pisać na forum styczniówek 2009, nie ukrywam że po poronieniu samo wejście na ta stronę wywoływał u mnie płacz. :-( Minęło troszkę czasu, za mną ślub potem szybki wyjazd nad morze dla równowagi a dziś już myślę o tym co będzie w przyszłości:tak:

Cały czas marzę o cudownym dzidziusiu. I zazdroszczę tym wszystkim szczęśliwym kobietą które z dumą pokazują swoje brzuszki:-)

Ja byłam na grudniówkach.......ale tez nie dane mi było tam zostać - niestety....Kazdą z nas "boli" to,że nie mamy pieknych brzuszków ale musimy mieć nadzieję i mocno wierzyc w to,że juz niedługo i my bedziemy takie miały.....Ból i pustka bardzo nam doskwiera ale musimy być silne aby przygotować sie na kolejną próbę...i mam nadzieje,ze nie długo wszystkie tu bedziemy szczęsliwymi mamusiami..........czego i Tobie życzę...

witaj Iwon, tule Cie mocno, juz niedlugo i Ty bedziesz chodzila dumnie ze swoim brzuszkiem. Czas szybko zleci a gaduły na forum nie pozwolą Ci sie dlugo zamartwiac.

Iwonka witam Cię serdecznie, nie martw się kochana będziesz miec swoja ukochana dzidzie:tak:
Co do @ to tak jak pisały dziewczyny wcześniej trzeba na nią czeka aż sama się zjawi;-) tak zazwyczaj od 4 do 8 tyg sie pojawia

o tej porze takie pustki??gdzie jesteście??
Maggie odezwij sie!!!
Miruś zrobiłaś test??Wujaszek pewnie na kawce siedzi???
Słodziutka znowu wygrzewasz sie nad woda??
Syla spakowana juz??
Gabi Ty sie zapracujesz!!
Marlenka usprawiedliwiona, a co z wami dziewczyny?

reklama
Widzisz Allaa tak to juz jest....wszystkie gdzieś przepadły...ale moze wieczorem sie cos ruszy.....?Ja też zaraz znikam ...jadę na cmentarz zapalic znicze...ale obiecuje ,że wpadnę wieczorem...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry