Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Bardzo mi przykro, że i Ciebie dotknęła utrata maleństwa. Dobrze trafiłaś, bo tu dziewczyny potrafią podnieść na duchu. Każda z nas odczuwa strach i tak już pozostanie, ale musimy być silne.... Musi nam się udać!!! (*) dla Twojego Aniołka.Tydzień temu miałam zabieg "łyżeczkowania" dziś nie mogę się doczekać kolejnej ciąży ... tylko najgorszy jest strach boję się czy się uda![]()
tak bardzo chciałabym kiedys i wpisać tam swojego skarba. Wciąż płacze "nie ma dnia bez łez, nie ma nocy bez wspomnień " ciągłe sny pustego łóżeczka i płacz ącego dziecka którego nie moge znaleźć.. jeżeli ma być gorzej ... nie chce nawet myśleć zastanawiam się co robić za 2 tygodnie bede mieć wyniki płodu, dlaczego odeszło.Na początku ciąży jak jeszcze o tym nie wiedziałąm zażywałam antybiotyk na zapalenie pęcherza bardzo silny zresztą od początku płód był bardzo mały.Jakie badania mam robić ?? Kiedy mogę się starać ? podobno za 6 miesięcy a dla mnie to wieczność![]()