Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
póki co to sobie mogę tylko Altacet w żelu przyłożyć i czekać, co dalej
.
, jak mnie bolało, a żadnych kroplówek już nie miałam.
, ja po prostu mam je cały czas i nie jestem w stanie w ogóle nic jeść, a o wejściu do kuchni nie ma mowy. To jest po postu koszmar.
.
a nie, żebym miała dodatkowe atrakcje.
Zdaję sobie sprawę przez co wszystkie przeszłyśmy i nie chcę się nad soba za bardzo rozczulać ale jak przypomnę sobie czas po zabiegu to mnie paraliż łapie, bo jakby ta okropna deprecha znowu mnie złapała przez nerwy połączone ze strachem to wtedy tylko psychiatryk, było to okropne... Leki od psychiatry mam odstawione ale dalej chodze na wizyty, a Pani doktor bardzo mnie zachęca do ciąży. Ach te moje wywody. Macie rację, strach będzie ale trzeba wziąć się w garść i zacząć działać
karolcia81 kochana 3maj się słońce!
agniesiar kochana dzięki że pytasz, właśnie wróciłam ze szpitala, od soboty obserwowałam jakąś czerwoną pręgę na prawym przedramieniu, która po dotknięciu bardzo mnie bolała, postanowiliśmy poczekać do dziś, bez zmian.
Pojechaliśmy na Patologię - bo to tam prosiłam przez 2 dni o wyjęcie wenflonu, bo mnie ręka bolałaangry
, okazało się że mam zapalenie żyły
póki co to sobie mogę tylko Altacet w żelu przyłożyć i czekać, co dalej
.
Normalnie taka jestem wnerwiona, że mi nie wyciągnęły tego, jak mnie bolało, a żadnych kroplówek już nie miałam.
Miłego dzionka ;-)