Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam po dłuższej nieobecności na forum, przytulam wszystkie nowe Aniołkowe Mamy
Muszę nadrobić zaległości w czytaniu
Od mojego "momentu zero" minęły już 2 miesiące. W tym czasie wróciłam do pracy po zwolnieniu, wpadłam w wir obowiązków, nie miałam już czasu na rozmyślania o wiadomym...
W każdym razie jestem w trakcie drugiej @ od zabiegu i w tym cyklu chcę zacząć starania. Zrobiłam badania tarczycy, CMV, Toxo, progesteron w 20dc i wszystko jest w porządku, usg też wyszło ok. Martwi mnie tylko że te miesiączki od czasu poronienia są mega obfite i niesamowicie bolesne (ból nawet przez 3-4 dni) Poza tym często mam stany podgorączkowe, a na badaniach nic nie wyszło, gin też mówi, że nie wie dlaczego się tak dzieje. Miałyście podobne dolegliwości?
U mnie jutro będzie 5-ty dzień.
zobaczysz, nim się obejrzysz, wrócisz na wieści z dobrą nowiną!!!Julitko dzięki za dobre słowo. Jakoś to trzeba przebrnąć!
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje maleństwo![]()
a ja dziś pospałam do 11!!!byłoby super, gdyby nie to, że ciągle mi się śni,że mój mąż mnie zdradza...
kłaczku, no skoro już w mięsnym się dogadasz, to rokowania są niezłe.a wpadki to i w polskim się zdarzająwięc nie poddawaj się i nie zniechęcaj
Ikka, a ja jednak zapraszam Cię czasem na wieści.też długo miałam obawy, żeby się "ujawnić", ale przecież przez dzielenie się radościami, czy troskami nie można zapeszyć.a nieraz jakąś słuszną radę komuś podrzucić
Karolina.PW, a może zrób sobie jeszcze prolaktynę-czasem jej niewłaściwe proporcje "lubią"powodować bolesne i nieprzyjemne miesiączki.ja brałam np castagnus ziołowy, który bardzo delikatnie reguluje poziom prolaktyny w 2 fazie cyklu i mi bardzo pomóg.również z zaciążeniem /chyba, bo przed kuracją staraliśy się prawie 2 lata o pierwszą dzidzię/
Anulka, wszystko możliwe!!!OBY OBY!jak długie cykle masz?kiedy możesz testować?w pierwszej ciąży to mnie cyce mega bolały, ale bolały też przed @ więc zmyła byłabardzo za to pomogła obserwacja śluzu, bo przed @ było sucho, a jak zaciążyłam i za pierwszym i za drugim razem-to sporo biało-kremowego było.a Ty u siebie obserwowałaś?3mam kciuki