Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Klaczek no powaznie snieg wczoraj stopnial i nawet sloneczko probuje sie przebic i poswiecic
ale widzisz troszke dalej mieszkasz odemnie i pogoda juz jest inna
ale to jest nic wczoraj rozmawialam z kolezanka przez tele,mieszkamy w tym samym miescie tylko na innych osiedlach samochodem jakies 10 minutek mamy do siebie
wiec gadamy,gadamy a ona wyskakuje ze u niej pada deszcz a ja jaki deszcz u mnie nic nie pada
wiec mnie to juz nic nie zaskoczy
:tak no a chlopu to czasem przydalby sie taki klaps uparciuch moj kochany ;-) A jak Ty sie czujesz ?? :-)
ale widzisz troszke dalej mieszkasz odemnie i pogoda juz jest inna
ale to jest nic wczoraj rozmawialam z kolezanka przez tele,mieszkamy w tym samym miescie tylko na innych osiedlach samochodem jakies 10 minutek mamy do siebie
wiec gadamy,gadamy a ona wyskakuje ze u niej pada deszcz a ja jaki deszcz u mnie nic nie pada
wiec mnie to juz nic nie zaskoczy
:tak no a chlopu to czasem przydalby sie taki klaps uparciuch moj kochany ;-) A jak Ty sie czujesz ?? :-)
Ostatnia edycja:
chodniki nie odsniezone sniegu po kolana na chodnikach a na ulicy lod
no ale wkoncu zniknal
. Jeszcze niedawno obie stracilysmy aniolka a ty juz 22 tydzien jak to szybciutko czas leci gratulacje kochana juz ponad polowa za toba:* i oby tak do konca szybciutko zlecialo:-) a ty jak sie czujesz? Jak przygotowania do przyjscia malenstwa? Widze ze synek bedzie;-) Wiesz szczerze ci zazdroszcze;-) tez bym juz chciala czekac na swoje malenstwo;-)ale narazje jeszcze przez jakis czas musze sie wstrzymac z podjeciem tej decyzji;-)
nie zabardzo mam sie z czym rozpisywac, idealnie nie jest zle tez nie a wiec narzekac nie ma co :-) pomalutku wszystko zaczyna sie ukladac i oby tak dalej, jeszcze badanka przedemna i mam nadzieje ze po nich wszystko wyjdzie dobrze.