• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Na początku było ciężko ale trzeba żyć dalej.
Właśnie na to liczę, że będę miała z kim z wózkiem spacerować :-)
Najchętniej już byśmy się postarali ale poczekamy jeszcze trochę.

reklama
Ja sie juz ciesze, ale moje obawy sa i nie pozwalaja mi spac spokojnie. najgorsze to przeziebienie. nie wiem czy to nie zapalenie zatok, chyba jutro znowu odwiedze lekarza.

Ostatnia edycja:
A coś nieinwazyjnego na katar? Nie żeby zaraz z pseudoefedryną sie pchać, ale jakieś krople do nosa? Maść pod nos jak dla dzieci... Kurcze, ja się ratuję czosnkiem bo tu nic mądrego nie wymyślę a do apteki pewnie nie mam po co iść - jak ostatnio chciałam kupić coś jak Cepan czy Contrctubex (na blizny) to mnie babka w aptece do lekarza wysłała, więc obawiam się że jak będę chciała coś na przeziębienie to najwyżej mi paracetamol zaproponuje a to w ciąży chyba nie teges. Z resztą gorączki nie mam, wręcz przeciwnie.

Ja tez na szczescie goraczki nie mam, ale ilez mozna smarkac i kaszlec? mam jakies krople do nosa na bazie soli morskiej, ale tez nie bardzo pomagaja. wczoraj czulam sie calkiem niezle, ale dzis znowu jakos tak slabo i do d....

Disne mar albo coś w tym guście? Rozrzedza, upłynnia, ale nie osusza i nie "klęśnie" śluzówki. Zdecydowanie za długo cherlasz - to już wygląda przewlekle. Jakieś oskrzela Ci się do tego nie dołączyły? Może by warto było żeby lekarz posłuchał co w klacie piszczy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry