• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Marzenko każdego z nas trzymaja sie "dołki" mniejsze czy większe.. nie ma takiej osoby żeby zawsze wszystko było w "cyc" haha więc uśmiechnij się dla nas i bądź dzisiaj naszym słoneczkiem...proszę...:-D

Mikus... teraz już Go na strych wyganiasz:szok::szok: to co to bedzie później :szok::-D

Haha ale moja córcia jest strasznie chudziutka i bałabym sie ze wpadnie w dziurki w bebnie pralki....hihi....
Co do badań to powiedział mi jakie mam sobie zrobić....toxo(IgG/IgM) prolaktynę TSH i FT4....no i ewentualnie zespół antyfosfolipidowy...ale tego zespołu niestety nigdzie w moim mieście nie robią...Wszystko na koszt wlasny i wyobrażcie sobie,że wszystkie badania (bez Zespolu anty,...)wyjdą mnie zaledwie stówkę....
Słodziutka...oj chyba póżniej już nie dopcham sie do kompa bo mój M wrośnie jak zwykle w fotel i mnie juz nie wpusci.....

Ostatnia edycja:
Mireczko obijaj się obijaj ile tylko się da;-)
Witam wieczorową porą:tak:

Ja jak zwykle na chwilę bo ostatnio mój M ciągle potrzebuje kompa:no:

Wizyta u koleżanki ok- myślałam że widok miesięcznego bobaska mnie rozklei ale była tak słodziutka że chyba nie myslałam o tym w taki sposób.... myśleć zaczęłam w domu.....

Agula to faktycznie niewiele tych badań.... pewnie wszystko w graniach normy... a najważniejsze toxo jest...czy chorowałaś i czy chorujesz (dwa kierunki) i tsh i ft4...a ten zespoł wartało by zrobić słyszałam że dużo gin Go poleca..sama mam zamaiar zrobić ale nie wiem czy u nas w tarnowie robią????

Alutka - witaj z nami.... wiesz dzisiaj byłam w parku:sorry2: a tam wiele nie potrzeba, wszędzie chodza panie z małymi czy większymi pociechami :tak: i duzo brzuchatych przyszłych mam.... masakra... miło się na nie patrzy ale potem czasami przychodzi refleksja i pytanie czemu i ja nie mogłam tego doczekać???

Ale może juz niedługo??????????????????????????????????

reklama
dokładnie wiem ze MY wszystkie mamy takie chwile

agnieszko to niedrogo bo ja samo toxo i cytomegalie w obu kierunkach zapłaciłam 110 zł
A TSH nie wystarczy trzeba zrobic jeszcze FT4? JEST JAKIES ZNACZENIE W KTÓRYM DNIU CYKLU SIE ROBI?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry