• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam kasikkm i Angelika
marlena to na pewno jest polip ale ja jestem dobrej mysli ze bedzie ok niestey trafie na ten sam oddzial co przy poronieniu ale jakos bedzie :)

reklama
niusi a moze juz go nie masz
Bedzie Ci ciezko ale ja lubie pocieszac osoby które niestety najczesciej leza tam tak jak My z poronieniami Wiec moze nie bedzie az tak zle

mam nadzieje polozne sa super na tym oddziale i lekarze tez mili wiec na pewno nie bedzie zle a wiesz ze tez tak sobie mysle ze moze sam zniknal albo wylecial podczas @

Przebrnęłam przez zaległości...
teraz idę zjeść kolację i zaraz wracam...pół przytomna ale wracam do Was kochane!!

Angeliko!!!! Cieszę sie że jesteś!!!

Mikuś - piekne zdjątka!!!!!!

Maggie kochana tysiąc lat... (pytałam głośno o Ciebie a Ciebie jak nie było tak nie było) Miałaś być w środę... a tutaj tydzień opóźnienia :eek::sorry: ale wkońcu ważne że dotarłaś do nas...buziaczki!!!

Wszystkie nie wymienione całuje w czółko...

zaraz wracam

Jestem....już pożarta :szok: zażyłam cały zapas tabletek... i może jeszcze nie będę na tyle nimi "naćpana" zeby nie wiedziec co piszę :-D

Marzenko, Agula AJ, niusi@ witaski miłe!!

reklama
Słodziutka...bidulko Ty nasza...
Coś dziś tu jakoś spokojnie....żadnej imprezki?...no cóż nie zawsze musi być..prawda?.....
Wiecie chyba ta dzisiejsza pogoda coś w sobie ma...bo ja tez mam dzis "zły" dzień....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry