• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A dziewczyny mam prośbę podpowiedzcie mi co mogę kupić 5 i 6 latce w prezencie na chrzciny. Bo moja ciocia adoptowała 2 dziewczynki i teraz je chrzci a ja kompletnie nie mam pomysłu co im kupić

Dziewczynki Kochane!

Melduje sie po 10dniowej przerwie i pozdrawiam serdecznie:-). Jestem juz przeprowadzona z Helsinek. Teraz mieszkam na wsi, 5000 mieszkancow, w srodkowo-zachodniej Finlandii. Jak chcecie zobaczyc jak, to podaje linka ponizej. Glowny budynek to biblioteka, maly domeczek po lewej to moje krolewstwo :tak:

www.jurva.fi/kirjasto

Czy ktos mi moze podac skrot wydarzen z ostatnich 120 stron ( 10 dni), bo chyba nie uda mi sie przebrnac..:zawstydzona/y:

Caluski dla wszystkich moich kochanych gadul :tak::tak::tak:

WITAM MOJE KOCHANE DZIEWCZYNKI :-)

Ilona strasznie współczuję Ci sytuacji w jakiej się znalazłaś nie chciałabym się wtrącać ale chyba musiałabyś porozmawiać z mężem na poważnie bo to troszkę mało odpowiedzialne zachowanie z jego strony :-( przytulam Cię mocno

modroklejka GRATULACJE !!!! dowiedziałam sie o Twoim szczęściu jak jeszcze byłam w pracy Syla mi smsa napisała strasznie się cieszę :):):):):):):) nawet nie masz pojęcia jak bardzo :) dbaj o siebie bo jest Was teraz dwoje jakby nie patrzeć :)

słodziutka kochanie gratuluję pierwszej @ i przykro mi , że tak cierpisz ale chyba tak musi być niestety. Ja zawsze miałam mało bolesne @ a ta 1 była straszna ale dasz rade bo dzielna dziewcinka jesteś :) ja w Ciebie wierze !!!!

allutka mam nadzieję , że odwiedziny u koleżanki sie udały :-) zobaczysz niedługo będziesz miała też takiego bobaska wiem , że jest ciężko samej serce mi krwawi jak patrze na takie kruszynki ale już niedługo ......:-)

dilajla NO KOCHANA TO TERAZ JUż PO 4 @ WIęC DO BOJU MIRECZKA JUż FLUIDKI WYSłAłA

mirka Ach biedny ten bociek pewni znowu cały pokłuty od świerku no ale ja mam nadzieję, że mu jednak żona pozwoli i doleci do Bydgoszczy :-) ja na niego czekam
a ogródeczek śliczny też mam marchewke na działeczce mnia mniam
napisz jak się czujesz i mam nadzieję, że wujcio nie przyjechał :-)

kingab nie smuć sie zobaczysz juz niedługo będzie lepiej wszystkie mamy raz lepsze dni raz gorsze ale w końcu zaświeci dla nas słoneczko :-)

miglak a propos mistrzostw to dzis pełno obcokrajowców na mieście w pracy to miałam cały przeglad swiatowy od wyboru do koloru :-)
maggie cieszę się ze juz po przeprowadzce mam nadzieje ze bedzie cio sie dobrze mieszkało w tym małym domku fajnie , że w koncu do nas dotarłaś a jesli chodzi o skróty to najszybsza wiadomosc to taka , że bedziemy ciociami mamy 2 faoleczki na forum :-) jedną nosi mireczka a drugą modroklejka :-)))))))

ja własnie weszłam do domu byłam z pieskami na spacerkui zamierzam iosc sie wykapac ale najpierw musialam Wam odpisac :-)))) wracam za chwil pare mam nadzieje ze ktoś tu będzie SYLA POSZłA SPAć wrrrrrrr a potem w nocy znowu buszowac będzie ;-)
Mam nadziję, że nikogo nie pominełam jeśli tak to przepraszam ale starałam sie odpisac wszystkim
Z/W

Milgak! To to zapraszam! Mamy teraz biale noce i tutaj slonce po prostu nie zachodzi ... Nie ma nocy :szok: A ja spac nie moge mimo grubych zaslon :-D

Co za ciezarowki??????? Jedna to MIKA, tak? Zobaczylam suwaczek!!!!! GRATULACJE I KCIUKASY ZA FASOLINKE!!!!!! TERAZ MUSI BYC DOBRZE!

A kto drugi? Bo mi sie komputer wiesza... Nie wiem czy swiezo zalozony internet szwankuje czy BB???
Aha juz wiem... MODROKLEJKA!!! SUPER SUPER SUPER! GRATKI I KCIUKASY I BUZIOLE!

Ostatnia edycja:
niusi@ to gdzie Ty pracujesz? Ja dziś widziałam, jak wracałam z pracy, pod Chemikiem jakąś drużynę i koło mnie w hotelu na Błoniu, jak się nie mylę drużynę węgierską i jakąś jeszcze ;-)
Fakt, pełno ich teraz w całym mieście. Szkoda tylko, że nie ma żadnej relacji w TV.

reklama
Dzieki, znalazlam! I calkiem spodobalo mi sie, ze napisalas:

Maggie modroklejka i miruś :biggrin2:)))

Moze to prorocze :-) chociaz sprawy sie troche pokomplikowaly. Napisze wiecej, jak bede miala chwile. Caluski :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry