• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Oj,cały dzień próbuję podczytać.A to mąż,a to dziecko,a to komp nawala:zawstydzona/y: Ale najważniejsze doczytałam-Modroklejka gratuluję !!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Za pozostałe testowiczki trzymam kciuki !!!
Kingab,trzymaj się.Minie takie samopoczucie,zobaczysz.Tylko daj sobie troszkę czasu:-(U mnie została "tylko" złość,bo miałabym już półroczne dziecko,czas biegnie,a mój Misiek jest jedynakiem:zawstydzona/y:No,ale może mnie tu w końcu ktoś zarazi:cool2:
Buziaki.Pa.

nie znam.
a on ma własną naukę jazdy czy u kogoś pracuje?
Ja zdawałam w Koninie i zdałam za 1 razem moja siostra też. A w POznaniu zdaje teraz moja przyszła szwagierka był a już 3 razy i nic. nadal bez prawka.

z egzaminem na prawko to sa czasem niezle jaja... ja jestem przykladem niezlego jaja: mianowicie egzamin poczatkowo przebiegal sprawnie, kazal mi zaparkowac gdzies na parkingu, zaprkowalam pojechalismy na obrzeza miasta, kazal m i zawrocic wykorzystujac do tego infrastruktura drogową, zobaczyłam wjazd na działkę gdzie miala byc zaczynana budowa domu, właczyłam kierunek, zaczełam skrecać, egzaminator podniosł głos: Pani Agnieszko! Co Pani robi?? Zawracanie na przejsciu dla pioeszych?? ja: prześjciu jakim przejściu?? On: Proszę wycofac, szybciutko i jedziemy dalej...
Chyba oblukał, że nie było tam żadnego znaku, ani pasów... ale nic sie nie odzywałam.

moj instruktor jest z LOKu...
ja nie narzekam na jazdy...w sumie to moj drugi kurs...pierwszy robłam w LO,-8 lat temu-ale nie dokonczyłam....testy zdałam, oblałam plac a potem wyjechałam na wakacje....potem na studia, i nagle okazało sie ze w poznaniu nie moge kontynuowac tego co zaczełam w bydgoszczy...
teraz dokanczam i zle nie jest

Modroklejka gratulacje!!!!! No to teraz dbaj o siebie i prychaj zarazkami :-)

Resztę jak wrócę ;-)

No jestem. Pojechaliśmy z mężem kupić sobie bilety na Mistrzostwa Świata Juniorów w Lekkiej Atletyce, które dziś się u nas rozpoczynają. Zobaczymy jak młodzi sportowcy będą walczyć o medale. W końcu miasto już od dawna się do tych mistrzostw przygotowywało :-)

ptaszynko łapię zarazki, bo już możemy się starać :-)

Miłego popołudnia dla reszty przyszłych mamuś :-)

Ostatnia edycja:
hej laseczki ja juz w domku i ze spokojem moge napisac, bo w pracy co zaczne to telefon1 i nigdy nie moge dokończyc pisania:-)
u nas dzis dziwna pogoda raz deszcz raz upał! masakra
ja jestem zmęczona jak cholera!
co do prawka to ja mam od 11 lat i bardzo duzo jeżdże! i calkiem nieźle, ale szczerze mówiąc to 11 lat temu zdalam za 4 razem bo wcale jeździc nie umiałam! ale z czasem sie nauczyłam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry