• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki, znalazlam! I calkiem spodobalo mi sie, ze napisalas:

Maggie modroklejka i miruś :biggrin2:)))

Moze to prorocze :-) chociaz sprawy sie troche pokomplikowaly. Napisze wiecej, jak bede miala chwile. Caluski :-):-)

Maggie bo to miało być tak : Maggie - mordoklejka i mirus ale mam nadziejze ty tez niedługo dołaczysz wiesz jak ja cos wykracze to tak bedzie hahah

miglak ja pracuje w galerii Drukarnia :confused::eek:

Musze jeszcze dzis do magisterki zasiasc moj M wraca po 22 bo jescze po moja mame jedzie do pracy wiec mam troszke czasu jeszcze moze cos tam naskrobie

a tak w ogóle to jestem juz wykapana i w piżamce ale zwała 19.20 a ja do spania gotowa haha

Ostatnia edycja:
reklama
pusto tu dzis jakos gdzie sa wszystkie kobitki hmmmm czyzby zaczęła sie produkcja fasolek na szeroką skalę a ja biedna muszę sie jeszcze wstrzymac
tak sie boje , że ta 2 @ nie przyjdzie w terminie i zabieg mi przepadnie :-(

witam marlena no pusto pusto ale dlaczego to nie mam pojecia pewnie ja sie pojawiłam i wszystkie pouciekały :-D:-D:-D
a odosnie @ to staram sie byc dobrej mysli nawet nie stresowac za duzo bo to tez powoduje opóźnienie poczekamy jeszcze tydzien może bedzie w terminie :-)a potem na zabieg mnie nie przyjma bo jestem rezerwowa a znajac moje szczescie zadna laska nie wypadnie z kolejki :-D:szok::-D:szok::-D:szok::eek:

niusia bedzie dobrze trzymama kciuki
a dlaczego masz ten zabieg bo juz nie pamietam

mnie dzisiaj wzieło na smutki sama nie wiem dlaczego chyba przez pogode

wiesz ja trafiłam do szpital w 7 tygodniu z wymiotami i zrobili kontrolne usg i okazalo sie ze płód sie wogole nie rozwinal :( lekarz powiedzial, że tak sie zdarza czesto przy pierwszych ciazach ble bleble potem okazalo sie ze zostalo cos w srodku w maicy najpierw podejzewali resztki po łyzeczkowaniu potem minal tydzien mialam kolejne badanie SIS i okazalo sie jest cos w śrdodku o wymiarach 21x12x17mm i prawdopodobnie jest to polip teraz czekam na histeroskopie mam miec 23 lipca ale jestem rezerwowa wiec ( to straszne co pisze ) oby jakas kobieta wypadła z listy ba juz chce miec to za soba i miec to wymarzone zielone swiatełko

odnosmnie pogody to u nas tak dziwnie bylo rano cieplo i slonce potem deszcz lało ze swiata nie bylo widac a potem znowu upał wszyscy dzis sie do dupy czuli w pracy

nie smutaj będzie dobzie po prostu taki dzis dzien nie fajny

Ostatnia edycja:
Ilona1978 witaj, wcale nie smucisz, Mam niestety tak samo, nie umiem się znaleźć w pracy, zachowuję sie jak histeryczka kiedy mam tam iść. Wiemm,że powinnam sama coś z tym zrobić, ale chciałam zajść w ciążę i pójśc na macierzyński nie tracąc 10 letniej ciągłości, a dziejej się coraz gorzej, już nawet współpracownicy dają w kość. Rozumiem Cię więc doskonale. Trzymaj się...jakoś.

modroklejka gratuluję, jejku, jak się cieszę !! dziewczyny, jesteście moją nadzieją, skoro Wam się udało to może i Mnie. Sciskam Cię mocno!!

anetusia83 wysłałam Ci zaproszenie na NK, Angelika to ja.

slodziutka_e stęskniłam się za Tobą, buziaczki Ci ślę .. Cieszę się z Tobą z pierwszej @. Liczę, że kiedys obie razem zafasolkujemy tak jak Mirka i Madzia.

kingab, wiesz, poniekąd się cieszę, że nie tylko Ja mam takie "dołkowe" objawy. Naprawde Cię rozumiem.

mała160, działasz jak błyskawica. Daj znać jak wyjdą wyniki. Ja mam wrażenie ,że trafiam na samych szarlatanów. Póki co badanka skończyłam, czekam na wyniki i odpoczywam od lekarzy, robią mi pranie mózgu. W tym Wrocku nie ma normalnych lekarzy!

UFF udało mi się przebrnąć,miałam spore zaległości.

Ostatnia edycja:
reklama
aj niusa ile to kobieya musi wycierpiec ... jeszcze bedzie dobrze
moze jakis polip CI sie zrobił? tak czest bywa cos tam wkleiłam o histeroskopi bo ktos pytał
trzymam kciuki

witaj kasikkm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry