Już nadrabiam zaległości!!
Mikuś jak już mówiłam fajowe zdjęcia, ogródek, kwiatki, bociek na świerku itp. ale i tak nic nie przebije wczorajszego Twojego autoportertu
Widziałyście dziewczyny??????????????Fajnie wyszła no nie???

kasiekkm super suwaczek...wkońcu się wyróżniasz;-)
guska (Agula? o ile się nie mylę następna)u mnie w szpitalu na betę jeśli się ładnie poprosi to będzie nawet do 40minut (w wieczorowej porze) a rano jak zrobisz np. p 8--9 to ja zawsze miałam na 11 góra 12 godzinę... ale co szpital to obyczaj.. ale czekamy na TWÓJ POZYTYWNY WYNIK!!!
Madziu - czekamy na ten wynik bety?? choć i tak wiem że będzie pozytywny

kingab - mam identycznie jak TY. Na zwenątrz nikt by nie powiedział po jakich przejściach jestem... staram się uśmiechać, byc taką jak zawsze choć moje wnętrze już nigdy nie będzie takie samo...NIGDY... jest całe pokrwawione i nigdy już nie będzie w pełni szczęsliwe... jak powiedziała Angelika że czas nie goi ran...tylko...
Doskonale naprawdę doskonale Cię rozumie...Trzymaj się...
mała - super że robisz już wszystkie badańka bo to przybliża nas wszystkie do staranek!!!!!!!!! Super...
milgak - uwielbiam sport ... nie tylko ogladać ale i sama lubię się ruszać.. ale czasami "paczki" brak a samemu brak mobilizacji!!! Trzymam kciuki za młodych.. to nasza przyszłośc!! hhahaa
Sylwia - ja mam prawko tylko 8 lat... ale śmigam od poczatku bardzo intensywnie i nie jeden facet mi zazdrości hahahhaa

niusi@ ja nie tylko pierwszą po pronieniu mam taką bolesna a wszystkie :-( niestety... wszyscy gink mówią że po dziecku mi przejdzie... teraz to może im uwierzę... ale jak miałam np 17 lat dla mnie to była czarna magia??? dziecko/???? hahah
Niusi@ a @ przyjdzie w terminie ...babeczka jakaś wypadnie a niedługo i Ty będziesz juz po wszystkim!!!
Marzenko i jak bilard? i Twój Mariusz??? babeczka podrywała Cię wczoraj??:-)
Angeliczko będziesz dzisiaj????