• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wróciłam z nauki jazdy i jestem wykonczona...strasznie u nas duszno, nie ma czym oddychac...teraz troche popracuje, zjem cos a potem jade strzelic bete....zobaczymy co to da i czy cos mi powie....moj maz sie cieszy....ja nie umiem

modroklejka... ciesz się, takimi chwilami trzeba sie cieszyć. Ja też bym sie bała... każda z nas napewno bedzie sie bała o każdą kolejną ciążę...

Jak ja robiłam betę, a może jeszcze będę musiała ją robić to wyniki miałam w ciągu 2 dni, a w przychodni przyszpitalnej na drugi dzień......
Ale ze mną dziwnie
Jest mi strasznie smutno, na zawnętrz sprawiam wrażenie, jakbym sobie poradziła z całą sytuacją.......ale to nie prawda
ciągle mam nerwy, mam wrażenie, że nikt mnie nie rozumie złapałam potwornego doła i nawet nie wiem dlaczego?
Postanowiłam wrócić z wychowawczego do pracy...............może łatwiej będzie zapomnieć i nie patrzeć na twarze jakieś dziwnej litości wobec mnie.
Chyba kiedyś minie to straszne samopoczucie???

Witajcie Słoneczka;-)

Madziulka ogromniaste gratulacje wspaniała wiadomosc !!!!
Słodziutka dobrze ze przyszła pierwsza @ teraz musi byc juz tylko lepiej:tak:
Mirus nie szalej tam z tymi ogrodami za bardzo lez sobie i odpoczywaj a co wolnoCi teraz:-):-D

A ja byłam u rodzinnego dostałam skierowanie do urologa byłam tez w laboratorium zrobiła posiew z moczu morfologie toxo w obu kierunkach i cytomegalie tez w obu i zobaczymy mam nadzieje ze wyniki beda ok no i jak z tym urologiem załatwie to jeszcze prolaktyne zrobie i pare jeszcze innych badanek i STARANKA:-D

Buziole sle wszystkim;-):-)

reklama
kingab, złe samopoczucie kiedyś minie, ale zawsze pozostanie jakiś smutek w Tobie, ja to czasem ryczę z niby z byle powodu, a tak naprawde pomysłałam sobie ze już bym miała duży okrąglutki brzuszek.... lepiej miałabym już roczną dzidzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry