Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.

Absolutny spokój ku mojemu niebotycznemu zdumieniu. Cię przepraszam, a ta doletnia mamusia in spe to Egipcjanka czy Europejka? Bo że idiotka to nie ulega wątpliwości i nie o pęd do prokreacji mi chodzi a o skłonność do bycia dojoną. Chociaż... 30-letni ogierek... Coś za coś? Brakiem języka trochę się przejmuję - ogranicza. Wielu pracodawców (a o pracę dość ciężko i tak) woli móc się dogadać z personelem, choćby w kwestii zadań. Wychodzę jednak z założenia, że nie nauczę się języka siedząc w domu - próbuję się wcisnąć do sklepu u Pakola za "wynieś, przynieś, pozamiataj" i tak kombinuję że pozwoliłoby mi to właśnie podszkolić język. Sklep "polski", znaczy się zorientowany na imigrantów z Europy Środkowej i Wschodniej, więc towary znajome - łatwiej. Oczywiście na czarno, ale na początek...