Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Muszę się dopytać czy w ten sposób zamierza sezon prokreacyjny inicjować. A ja mam dziś popołudnie z Jenny i pomysł na pracę. Nawet na biznes, kurcze... Na razie cisza - musze się rozeznać w warunkach samozatrudnienia, w warunkach funkcjonowania takiego właśnie biznesiku i jeśli sprostam to temat byłby zajefajny. Zapotrzebowanie jest na 100%.
A co do opowieści to i ja takową przezyłam jak byłam w Tunezji było fantastycznie naprawdę opisałam to przezycie w poście którego mi zeżarło;/;/;/ Byłam na wycieczce z pracy grupa około 30 osób hotel 5 gwiazdkowy jak w bajce bardzo elegacko no i poznałam tam Anuara był kelnerem oprowadzał mnie po mieście, byliśmy wszędzie tam gdzie wycieczki nie trafiają heheh jak sobie przypomnę to poprostu było szaleństwo naprawdę zaprowadził mnie nawet do swojego domu, poznałam jego siostrę i jej męża dała mi piękny łańcuszek a ja jej swój oddałam taka wymiana hehe poprostu inny świat z wycieczką poznałam Hammamet piękny a z Anuarem całkiem inne miasto byłam na koncercie w kawiarniach nigdy nie zapomne tej wycieczki
i jak jest w tobie fasoleczka nie myśl o takich okropieństwach;/ 

Super Beta przyrosła prawidłowo.Ewlinka dobrze, tylko zdenerwowana i az mi sie w glowie kreci... Jakby mi bylo slabo mam jechac do szpitala, jak nie to wizyta u innego lekarza o 19:15...
Beta piatek 558
Dzis 1147