• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czarna - oj mogla by nie zawitac juz w tym miesiacu ;) juz tyle razy mnie odwiedzila, ze teraz juz powinna dac spokoj....hihihih....mialam testowac w czwartek lub piatek, ale cos mnie kusi, zeby to zrobic jutro...hmmm

czarna - oj mogla by nie zawitac juz w tym miesiacu ;-) juz tyle razy mnie odwiedzila, ze teraz juz powinna dac spokoj....hihihih....mialam testowac w czwartek lub piatek, ale cos mnie kusi, zeby to zrobic jutro...hmmm

Agnesss goraco gratuluje tak cudownego prezentu ::-)

PS. no i znowu cos pokrecilam isa dwa posty jeden pod drugim....wrrrr...jakas roztargniona ostatnio jestem

mart, ja nie mam owulki, przekichane, mam PCO. Najwazniejsze to porobic badania hormonów płciowych i przysadki, da się unormowac, wystymulowac, ale najpierw badania. kuruj się a potem marsz do gina!

czarna- a no tak, cykl się konczy, dopiero na suwaczku zobaczylam, ze jeszcze 2 dni do @. Nie testuję tym razem, pozostaję w postanowienu, że się nie staramy, nie chcę miec znowu fałszywych nadziei i zniechęcenia, najwyzej jak @ się nie pojawi (czego się spodziewam, bo odstawiłam leki i mogłam nie miec owulki) to zrobię test. na nic się nie nastawiam, ciągle nie mam siły na walkę z wiatrakami, postanowiłam ulokować swoją energię w bardziej namacalne rzeczy.
Cholercia, mam nadzieję, że twój mąż się przełamie, zyczę mu tego

kłaczek- tak tak wiosna idzie, u nas objawia się 30-stopniowym upałem :) niestety, uwielbiam zimę... w Egipcie przynajmniej
myslę, żeby przygarnąć jakies stworzenie do domu, moze kota, moze psa. wolelibysmy psa, ale jakiegos malego zeby nie męczył się za bardzo w mieszkaniu

i sciagnelam sobie z netu z 20 ksiazek i namiętnie czytam. Teraz jestem na etapie "jedz, módl się, kochaj" E. Gilbert. Polecam, ponadto sciągnelam chyba wszystkie Jodi Picoult, zwlaszcza "Bez mojej zgody" i wogle Coelho i wiele innych
kłaczek kochanie przesle ci te knigi, jedyny problem, to oczy bolą jak się czyta na kompie

Ostatnia edycja:
Jest, ale rozumnym i kocha psy.
Tylko slepo nasladujący kazde slowo, o ktorym mowi prorok maja takie zacofane przekonania i psują wizerunek calej społecznosci.
(p.s. a proroka, to podobno jakis pies ugryzł, stad ta awersja)
Jezeli ktos nie decyduje sie na trzymanie psa w domu ze względu na higienę i fakt, ze to nie miejsce dla psa, to rozumiem, ale nie, ze anioly sie w takim domu nie zjawiają...
zresztą, kazdy ma wolną wolę, wybór i rozum i przy jego odrobinie zrozumie, ze są wazniejsze rzeczy na swiecie niz pies w domu. Nie sądzimy zeby Bóg byl taki małostkowy :)

Emy ja już miałam braki owulki 8 mieś przed ciążą i wyregulowałam prolaktynę lekami. ale jestem załamana że znowu mam to samo i znowu kilka miesięcy brania leków. Oczywiście idę na krew w przyszłym tygodniu.

reklama
Emy, mnie zakaz hodowania psow wcale nie psuje obrazu muzulmanina. Nasz landlord wyznaje islam i kiedy Rajmund pytal go o mozliwosc mieszkania ze zwierzetami, spytal tylko jakie zwierzeta. Psy nie, koty nie ma sprawy, choc on osobiscie kotow tez nie lubi. Zaczelam kopac za tematem, wiedzac ze w islamie pies uwazany jest za zwierze nieczyste. jest pieknie napisane, ze:
"Allah nam tego zabronił poprzez swojego Proroka, a Allah wie najlepiej co jest odpowiednie dla Jego stworzeń. Wie co jest najlepsze i dla nas, ludzi i dla psów. Być może nie ze względu na ludzi Allah zabronił aby psy przebywały w domu ludzkim, lecz ze względu na psy. Być może bezczynna obecność psa wśród ludzi nie jest dla niego dobra. Allah wie najlepiej." Jednoczesnie podane jest ze:
"Psy same w sobie nie są złe, nie należy ani ich prześladować ani tępić. Nie należy po prostu bez dozwolonego powodu ustalonego przez Szariah trzymać ich w domu." Jak dla mnie wystarczy - nie trzeba mowic o aniolach ktore nie wchodza do domu gdzie sa psy lub posagi. Takie podejscie zaklada ufnosc do Allaha, badz po prostu zachowanie tradycji wyplywajacej z madrosci wiekow i jak dla mnie dosc. Nie wiem czy pies pogryzl kogos, wiem ze Mahomet mial kotke.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry