Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na razie transportują go do szpitala.as trafil na kardiologie? nic wiecej nie wiesz? jakies badania pewnie na cito robili?

bo u mnie @ nie widać jak narazie. Brała może któraś orgametril?bo mam brać 3 miechy i nie wiem czy te tablety nie bedą zagrożeniem jakby tak coś nam wyszło w czerwcu czy lipcu;-)Bo z wrażenia że wyniki są ok zapomniałam zapytać gina. Miki dziekuje ja już fizycznie też ok , psychicznie różnie , są lepsze i gorsze momenty ale napewno do przodu nie patrze już w tył i nie myśle co by było gdyby...
Dziś kupiłam zieloną herbate , kawy jeszcze nie piłam , i co najważniejsze nie zapaliłam ani jednej fajki!!!ale żeby nie było tak łatwo to dlatego nie zapaliłam bo boli mnie gardło jak cholera , coś stan podgorączkowy mam i w takich sytuacjach nigdy nie pale bo po prostu mój organizm tak reaguje że nie sięgam po papierosy.As trzymam kciuki za Twojego Tate.Co do kwasu foliowego to jaki bierzecie? ten folik czy jakoś tam bo ja mam zwykły od wczoraj biorę ale nie wiem czy to wystarczy.A może feminatal też bedzie dobry? czy zwykły kwas tylko?A acard można brać dziennie , ja myślałam że to tylko jak coś z sercem .Widzicie jescze tyle nie wiem
No ja jak zwykle od końca teraz właśnie przeczytalam co piszecie o kwasie foliowym.