Witajcie!
kłaczek- najlepsze są fusiaste zielone herbaty, masz racje. nie maja tam takich sklepikow co sypana herbate na wage sprzedaja?
anulka- z tego co piszesz zrobilabym tylko jedno na twoum miejscu, poszlabym na zwykla konsultacje do innego gina i zapytala go o te wszystkie leki, podejzenie endometriozy, cykle itd. Najgorsze co moze byc to lekarz, ktory trakuje człowieka jak idiote i nic mu nie wyjasnia. a poza tym, co z tego ze masz cykle 32-36? to jeszcze zadna nieregularnosc, staranka zaczniesz odpowiednio 4 dni wczesniej i pociągniesz na wszelki wypadek 4 dni dłuzej i tyle.
AS- wszystkiego dobrego dla Ciebie i twojego taty!
A kwas foliowy biorę 5mg juz od ponad roku. tu jest jeszcze dawka 1mg
Innych witamin mam nie brac. jesc warzywa owoce, pic swieze soki.
Lekarz powiedzial ze moje stawy bolą przez niedobór wapnia, ale mam sie wstrzymac z braniem jeszcze z 2 tygodnie
Potem jak sie domyslam standardowo dostane zelazo, wapn. pamietam w poprzedniej ciazy w drugim trymestrze bralam taki super kompleks witamin dla ciezarnych z naturalnych skladnikow egipskiej firmy produkującej organiczne suplementy diety, herbatki ziolowe itd , pamietam ze oprocz witamin i mineralow mial w skladzie melise
u nas do d*** za przeproszeniem. nie pisalam bo sie pozarlam z moim lubym... a o co? a no o nic, standard. podgrzewal sobie obiad w mikrofali, a ja go poproslilam zeby podgrzal zupe na gazie, a on mi na to ze nie, ze ON nie bedzie jadl zupy, poza tym on sobie wszystko odgrzeje w mikrofali. I jak wiecie ciezarnej duzo nie trezba, nerw mi skoczyl, bo co mu szkodzi postawic garnek na gazie, skoro go prosze to chyba JA chce ja zjesc i wcale mnie nie obchodzi co on bedzie jadl i jak to sobie odgrzeje. niestety moj m ma w sobie przekonanie ze swiat sie kreci tylko wokol niego i co jaks czas slysze takie przypaly.
skad przekonanie ze jak prosze go o cos, albo o czyms mowie to ma byc DLA NIEGO, O NIM??? Od razu sobie wymyslil ze sie go czepiam, ze ma zjesc zupe i ze ma ja odgrzac na gazie! trzeba miec tupet!
to mu wygarnelam i sie obrazil
Chodzilam podminowana przez 2 dni
Poza tym osemka, ktorej nie zdazylam wyrwac przebila mi dziaslo i boli jak cholera, cisnie nerwy i łeb mnie boli jak nigdy. mdlosci sa jak nie wezme leku, wczoraj nie wzielam tabsa po obiedzie, myslalam ze jest juz lepiej i wrocilo ze zdwojona sila. bralyscie kedys navidoxine?? oj, cos malo szczesliwa ta ciaza u mnie...