Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Za chwilke do pracy a tu taka ładna pogoda , poopalać by sie przydalo:-)Zamówiłam na allegro leżak na działke , mam zamiar odpoczywać w ciepłe dni i czytać dobrą książke .Lubie Beate Pawlikowską , fajnie pisze , prosto i na temat . Właśnie czegoś szukam nowego od niej .Zrobiłam dziś też przegląd ciuchów i do caritasu chce oddać bo za dużo tego , jak sie nie chodzi w czymś 2 lata to pewnie już nie bedzie, chyba że moda wróci ach musze sie pozbyć jednak bo miejsca mało w szafach.Ślubu nie oglądam jakoś specjalnie mnie to nie interesuje;-)Perspektywa spędzenia reszty dnia w pracy mnie przeraża
i tak do 23. Miłego dnia laseczki.:-)No, ba! Bo to dooobre jest! Ale teraz zamiast podawac im jakis "omlet ze smieciami" bedziesz serwowac wytworna "tortilla espanola" lub jeszcze wytworniejsza "tortilla de patatas" - niby to samo, ale jak brzmi!Kłaczku chłopaki pałaszują aż im się uszy trzęsą!

. No a ja infantka ręce mam jak bym na budowie pracowała, bo je wiecznie w farbie moczę, skórki obgryzione do kości, gęba niewyparzona, język czasem ... no rynsztok! Lubię pajdę nie przekrojonego chleba, śmieciowe jedzonko, ale swojskie, golonko i piwko
. Moi przodkowie w grobach się przewracają!