Anulka198424 śliczny
oj dziewczyny nie dość że ściepki ze "stołu" okazały sie rarytasem hehe to jeszcze sie okazało że z szlachtą gadam, ja swojej genaologii nie znam, ale pewnie z chłopstwa pochodzę grzebanie w ziemi, sianie, rozsadzanie gołymi łapami chyba mam we krwi ino te migreny i wiecznie zimne dłonie mi nie paszą do tego schematu

pewnie w dalekiej przeszłości ktoś z moich dalekich przodków zrobił skok w bok hehe - tu ofkorz żarcik, nie ale az wstyd nie znam swojego drzewa geanologicznego jedyne co "najdalej" siega w mojej wiedzy to nazwiska panieńskie moich babć

.
aa zaś mnie zaczął boleć brzuch i se mysle "kobito ty jakas porąbana jesteś se sama bóle wymyślasz" leże se na tym balkonie i sie sama z siebie smieję a tu w kibelku niespodzianka - jeszcze nie wiem na 100% czy to @ bo jakies to dziwaczne (zresztą jak wszystko ostatnio) ale na mój CHŁOPSKI rozum wygląda mi na poczatek @
ps jak będziesz kłaczku kiedyś miała dostęp do polskiego chleba wrzuc sobie na patelnie taka obsmarowana masłem kromaczę

zajebiaszcza jest smakuje podobnie jak taka z ogniska

chłopskie smaki hehe
co do książek literatura lekka łatwa i przyjemna, na wszelkiego rodzaju smutki polecam
Leszka Talko - pierwsza z serii
"dziecko dla początkujących" powaliła mnie z nóg, druga
"dziecko dla średniozaawansowanych" - trudno było ja czytac bo płakałam ze smiechu ale dałam radę , choc nie było mi dane jeszcze tego wszystkiego co opisuje autor doswiadczyć z reką na sercu polecam ja jako odskocznię choc tematyka dla nas tu - wiadomo nasze doły ... Jest jeszcze tytuł
dziecko dla odważnych jest to zbiór wszystkich ksiązek w jednej - wychodzi duzo taniej. Te kobitki które maja juz własne dzieci jeszcze bardziej chwalą jego prace zreszta mój M jak i wielu facetów tez siega po jego książki. Właśnie musze zrobic dochodzenie gdzie moja książka jest, kupiłam ja poslubie i tak krąży po rodzinie już prawie rok że sama juz nie wiem u kogo na półce gości (mam tą wszytkie tomy w jednym) i powiem szczerze że bardzo chetnie przeczytałabym ja poraz kolejny.

poszukiwania czas zaczać Pitulek czeka
i wogóle jego felietony tez sa super jak ktoś lubi patrzec na świat z przymrużeniem oka:
http://www.edziecko.pl/rodzice/0,79358.html