Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kłaczku kanał elblądzki też cuco ze względu na pochylnie .Dwa lata temu tak płynęłam 11 godzin z Ostródy do Elbląga właśnie , ekipa na początku sztywna a z upływem czasu śpiewałiśmy ktoś grał na gitarze , ktoś częstował piwkiem , po prostu żyć nie umierać.Ewciu dla Ciebie gratulacje , zdrówka dla Was .Synuś śliczny.
Objawow grzybicy raczej nie mam i wole sie tego pozbyc nim sie wprowadzi w majtki - i tak sie dlugo konspirowalo za plecami.
Nie wiem co mi zapakowali w szpitalu, ale musialo byc raz a dobbrze, skoro sa efekty. W czerwcu dostalam antybiotyk na tydzien - wylazlo. Kiedys przez 2 tygodnie dentystka mi zeba "gasila" - wylazlo. Kurde, przeciez jak sie leczy, to skad wraca? No i lekarka mnie pocieszyla, ze to potrafi wrocic na przyklad pod wplywem slonca. Po antybiotyku oczywiscie tez. Byla lekko zdziwiona ze ja wiem co to za ciapki i skad sie wziely. Widocznie wygladam na idiote.
Mam juz "oko" na male, bezowe ciapki. Za pierwszym razem nie wiedzialam co to za cholera - zrobila mi sie plamka na mostku, tak w ksztalcie Australii, pomyslalam, przebarwienie jakies. Nie swedzi, nic sie temu nie dzieje.. Ale jak do Autralii dolaczyla Oceania i zaczela sie wylaniac Ameryka Poludniowa, to podreptalam do lekarza - przeciez nie jestem jakis globus, co nie? Chyba jestem - normalny czlowiek kapnal by sie wczesniej.
Szukalam po necie jak pozbyc sie gangliona - bo wkurza, no nie? Wiec jedna z metod jest metoda biblijna. Polega ona na waleniu Biblia w torbiel az sie rozplaszczy.
Rozumiem, ze Biblia w twardej oprawie i mozliwie duzym (dla lepszego zamachu) formacie. W moim przypadku odpada - bydle siedzi miedzy stawami, upchniete w srodreczu.