Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze zaczekam z zamówieniem, bo na razie i tak nie ma dla kogo... :-(
Zwłaszcza, że do standardowych głodówek, to się totalnie nie nadaję... :-)

), zwłaszcza, że to forum naprawdę dużo mi dało i pomogło, a nawet nadal pomaga przejść przez to wszystko... Wiele się nauczyłam; dystansu do jednych spraw i akceptacji innych...długo by pisać... Koniec końcem, mimo iż też czasami czuję się lekko "wyobcowana", tak, jakbym była, ale na marginesie (ciężko to opisać, ale mam nadzieję, że zrozumiesz, o co mi chodzi) i mam wrażenie, że moje posty giną bez echa, to jednak uparcie wracam, może nie tak często, ale co jakiś czas "przypominam" o swojej obecności, bo naprawdę mi to pomaga... Wow, trochę przynudziłam, ale mam nadzieję, że choć trochę cię przekonałam, że warto tu zostać :-)
A w Primarku straszliwa hala dla odmiany, wiec ja roznicy nie widze czy jest czy go nie ma.

Musze uprzedzic jednak, ze z tym pelnym czlonkostwem moze byc u mnie roznie. Bywalo ze rzygalam, bywalo ze nic a nic mnie nie zbieralo nawet, co ciaza to inaczej. No, pod tym wzgledem najlepsza byla pierwsza - potrafilam sie porzygac na ulicy bo przez otwarte okno zaleciala mi swiezo parzona kawa, na ktorej zapach reagowalam do bolu przewidywalnie. Kurcze, poczatek ciazy, wiec nic nie widac, a baba rzyga pod murem - komentarze ludzi byly nie do powtorzenia.