Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

IZW kochana....nie wiem co powiedzieć...wiem, że to boli....nie wiem co czujesz...ja nie wiem co bym zrobiła w Twojej sytuacji...pewnie pod presja to samo co Ty...chociaż...jak byłam w ciąży i miałam jechać na badania penetralne, to nie pojechalam bo balam sie że wykryja jakąś wadę i będą kazali usunąć ciążę...ale od mojej mamy koleżanka ma koleżankę której dziecko było bardzo chore, nie wiem jakie to były wady rozwojowe, ale dziecko tylko leżało, wszystko miało zniekształcone...i p. Renata po śmierci filipka mówiła mi, że oni każdego dnia patrząc jak ich dziecko cierpi modlili się aby umarło...no i umarło....wiadomo, że był straszny ból, ale te dziecko już nie cierpiało....Zrobiłaś to co uważałaś za słuszne, a Twojemu aniołkowi jest dobrze tam na górze, Filipek sie nim opiekuje, uczy go wszystkiego i pewnie razem szaleją na chmurkach...no i jest im smutno, że ich mamusie się smucą....przytulam mocno...pamietaj, że Twój Aniołek usmiecha się do ciebie każdego dnia i dziękuje, za taką wspaniałą mamusie
IZW ja też się często obwiniam...to juz w nas pozostanie...
shehzadi ja wierzę, że dzieciaczki widzą to czego my nie dostrzegamy, my sie poprostu przed tym bronimy, bo się boimy...ale piękna historia Twojej koleżanki.
Ilona &&&&&kciuki za jutrzejszą operację babci.
tego co poczułam nie da się opisac :-(mąż w delegacji i ja z tym sama .Szpital zabieg... 26.05.2011 Dzień Matki i najgorszy dzień mojego życia staciłam moja córeczke w 14 tc...Nie potafię się pozbierac nie do zniesienia ból w sercu ,ból fizyczy i brak wsparcia męża wiem ze to też przeżył na swój sposób ,ale zachowuje sie jakby nic sie nie sało.Najbardziej mnie dobijają hasła ma pani dwoje dzieci ..i co z tego czy to że to było trzecie to było gorsze niewazne ... 

powiedzcie mi jak można byc takim głupcem?????Ksiadz był zdziwiony i zapytał sie nas: "tyle ludzi na pogrzebie tak małego dziecka?" no i te słowa teściowej po pogrzebie :"urodzisz sobie innego Filipka" nie mogę jej tego wybaczyć, nie umiem i nie chce

tak sobie teraz chce wyobrazić waszą trójeczkę i wiesz jaki mam obraz???