• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Niektore tak maja i juz - co sie lamiesz? Ale okreslanie wieku ciazy na podstawie daty ostatniej miesiaczki jest w tym przypadku cokolwiek... malo madre? Przeciez jasne, ze bedziesz miala wiecznie za male dziecko, za slabo rozwiniete i w ogole "zacofana" ciaze. I co? Jak cos, to Ci kaza rodzic na sile bo termin juz im wychodzi??
Napis nad suwaczkiem masz ODJAZDOWY!!:-D

reklama
hej dziewczyny!!!
ktoras wczesniej pisala ze jej jakies "groszki"wyskoczyly kurcze mi tez cos takiego wyskoczylo tam....taki groszek, jeszcze@ dostalam czym to zwalczyc

Kłaczek suwaczek po prostu szczery :-D
Onaxxx to IZW bawiła się z groszkowymi kolegami, najlepiej nie ruszaj to samo się wchłonie, a jak zaczniesz się w tym babrać to może się rozsiać albo powiększyć.

Poroniona 84 MEGA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!I spokojnych 8 miesięcy!!!!!!!

A na katarek polecam Euphorbium lek homeopatyczny u mnie działa w 100% a mam katarki 2 tygodniowe i brałam ciąży wiec bezpieczny!

dziewczynki mi nie potrzebny ale wam się przyda:
Zdjęcia-0224.jpg
Sprawca skuteczny bo dzięki niemu jest Tomaszek;-) a i rozrzutny bo wrzucił dwa bobasy bo miałyśmy z bratową takie same terminy i mieszkamy w jednym domku!!!!
Więc niech tutaj czyni swoją powinność!!!!!

Poroniona, jest fajny i tej wersji bede sie trzymac.:-D
Onaxxx, nie ruszac chyba poki co najlepiej. Ja wyciskalam drani, ale ja wszystko musze rozpaprac, podrapac albo wycisnac - taki zbok z dziecinstwa mi zostal po alergii.
Martusionek, a gdzie ma gniazdo ow dostawca nieletnich?

Clotrimazol jest przeciwgrzybiczy - po co? To nie jest hodowla pieczarek tylko jakies takie cos pieron wie skad. Szczerze mowiac sama bym byla ciekawa co to jest, ale jakos mi nie przyszlo do glowy w stosownym czasie isc do lekarza. Nie bolalo, nie umieralam...:-)

kłaczku owy dostawca ma swoje gniazdo jakieś 50 metrów ode mnie u sąsiadów nad rzeką sobie siedzi ale ma dobrze ale sprawuje się solidnie bo w ciągu 1,5 roku na ulicy urodziło się 6 dzieciaków więc solidnie pracuje:-)

reklama
poroniona - piękna ta Twoja druga krecha, ja to mam cały komplet i taka to była nie wiem już na którym z kolei teście.Mój mąż też bardzo się boi cieszyć. Wiecie ostatnio w sklepie pokazywałam mu najpotrzebniejsze rzeczy do wyprawki i zapytłam czy może powoli zaczniemy coś kupować. A on, że zdążymy ze wszystkim,że kasa zawsze się znajdzie, a on sie boi, żeby się tak skończyło jak z Laurusią.No i ja na razie z kupowaniem czekam, za to zapędziłam go do remontów, na to się zgodził ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry