kłaczek
Fanka BB :)
Poroniona, ja naprawde Cie nie chce nakrecac, bo jak sie czlowiek napali to ew. porazka w dwojnasob boli, ale moj pierwszy test tez byl strasznie blady. Az sie zastanawialam, czy tej kreski drugiej nie widze sila wyobrazni. I tak naprawde, dopiero jak zrobilam kolejny i ta kreska byla wyrazna, to uwierzylam. Jesli wiec widzisz cokolwiek tam, gdzie powinna byc druga kreska, to po mojemu jestes w ciazy - te kreski nie robia sie ot, tak na jaja. Z reszta, na jeden pasek kazalam mlodemu sikac - on w ciazy nie jest, jakby byl to bym go chyba zabila - i nie bylo na jego pasku ani cienia kreski. Czyli jak nie ma ciazy to cienia tez nie ma.
IZW, to calkiem nieglupie - znalazlas grob na ktorym mozesz zapalic swieczke swoim aniolkom... I opuszczonemu aniolkowi. Cholera, sie wzruszylam.
Chlebek bananowy upieklam temu oslu memu. Zamorduje go potem.
IZW, to calkiem nieglupie - znalazlas grob na ktorym mozesz zapalic swieczke swoim aniolkom... I opuszczonemu aniolkowi. Cholera, sie wzruszylam.
Chlebek bananowy upieklam temu oslu memu. Zamorduje go potem.

Moje giry chyba maja jakis problem, bo jak tlyko pozbawiam je skarpetek albo zakrytego obuwia to katar łapię, nawet latem muszę spać w skarpetkach