tymira
Fanka BB :)
Czarna76 - doczekasz się także takiego paseczka, który też Ci tak będzie śmigał, buziolki :*
Poroniona i Ewelinka - ja w lipcu miałam cc, ginekolog w grudniu powiedział, że blizna ładnie się zagoiła, wyliczyłam sobie dni płodne i obiecałam, że spróbuję tylko raz, gdyby się nie udało to miałam próbować na wiosnę, zaopatrzyłam się w całą mase testów z allegro i każdego dnia robiłam po kilka mimo, że na początku nic nie było widać, później zobaczyłam tak jak piszesz Poroniona cień cienia drugiej kreski. Myślałam, ze sobie wkręcam,każdego dnia kreseczka stawała się bardziej widoczna i mój suwaczek jest tego najlepszym dowodem, więc dziewczynki u was też niedługo będą zmiany w sygnaturkach
Poroniona i Ewelinka - ja w lipcu miałam cc, ginekolog w grudniu powiedział, że blizna ładnie się zagoiła, wyliczyłam sobie dni płodne i obiecałam, że spróbuję tylko raz, gdyby się nie udało to miałam próbować na wiosnę, zaopatrzyłam się w całą mase testów z allegro i każdego dnia robiłam po kilka mimo, że na początku nic nie było widać, później zobaczyłam tak jak piszesz Poroniona cień cienia drugiej kreski. Myślałam, ze sobie wkręcam,każdego dnia kreseczka stawała się bardziej widoczna i mój suwaczek jest tego najlepszym dowodem, więc dziewczynki u was też niedługo będą zmiany w sygnaturkach

chciałam wstawić dowód że druga kreska jest bledsza niż możecie sobie nawet wyobrazić ale czytnik kart jak na złość mi się zepsuł i nie mam jak foty na kompa zgrać (specjalnie kupiłam na allegro nowy czytnik
). Ale nie powiem... wasze kreskowe historie i ta cała "nagonka" (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) zwiększyły moją wiarę że coś tam mogło się zakluć z 1% na co najmniej 20%
Moje giry chyba maja jakis problem, bo jak tlyko pozbawiam je skarpetek albo zakrytego obuwia to katar łapię, nawet latem muszę spać w skarpetkach