karollcia33
Fanka BB :)
hej dziewczyny
poroniona-gratuluje
SPokojnych 8 miesięcy
dziewczyny pytacie o AS ja z nią rozmawiałam w poniedziałek to mówiła że wszystko pomalutku u niej się kręci.Gips jest.
karolcia81-no trzymam kciuki za staranka
u nas w nocy byla straszna burza.nie spałam przez to pół nocy i dzis jestem taka padnięta.
chodzilam do Tymka w nocy a on nawet nie drgnąl a ja mialam wrazenie ze pioruny wala kolo nas.
ale on ma twardy sen.
poroniona-gratuluje
dziewczyny pytacie o AS ja z nią rozmawiałam w poniedziałek to mówiła że wszystko pomalutku u niej się kręci.Gips jest.
karolcia81-no trzymam kciuki za staranka
u nas w nocy byla straszna burza.nie spałam przez to pół nocy i dzis jestem taka padnięta.
chodzilam do Tymka w nocy a on nawet nie drgnąl a ja mialam wrazenie ze pioruny wala kolo nas.
ale on ma twardy sen.
Ostatnia edycja:
, o jej jak ja bym chciała też testować i się starać ,no ale cóż trzeba się uzbroić w cierpliwość;-).
pewnie +/- 4ty więc chyba najlepiej bezie zgłosić się za 3 tyg obadać czy serducho działa.
Nie mam zamiaru podawać mu rzeczywistego terminu @. Powiem, że miałam 4 maja
Po poprzednich zabawach w tłumaczenie każdemu z osobna żeby nie liczył mi wieku ciąży z terminu ost @ mam dość. Do szpitala trafiłam będąc pod koniec 12 tc (i tak wiek zgadzał się z usg) a na wypisie wpisali mi 17 tc :] A wałkowałam "ost miesiączka była 20 października, ale owulacja była 27 listopada".