kłaczek
Fanka BB :)
IZW, czasem sie czlowiek na powaznie robi, no... Dzieki za pochlebna ocene, z moim siwiejacym lbem to juz chyba jednak wygladam na swoje. Faktycznie, przewaznie sie usmiecham, ale fotki, zwlaszcza "ustawiane" - a ta byla ze wzgledu na miejsce - to moja zmora. Nie lubie. Jakby sie czlowiek nie wyszczerzyl, to wychodzi jak cyrkowa @. Moj brzydal ma taki dar, ze nawet zlapany znienacka, jest "ustawiony" do zdjecia - ja lubie zdjecia robic. Swoja droga, chyba wlasne dziecko sierota zrobie - prawie piata, a ten moj losiel jeszcze na obiedzie nie byl. Wszystko juz zimne, sniadanie jadl kolo 9:00. Zamorduje.
Kobietko, to nie jest moj wymysl - nalezy unikac wszelkich produktow zawierajacych wit. A. Wystarcza to, co przyswajamy w formie beta-karotenu. Przedawkowanie wit. A w ciazy moze powodowac od nasilenia nudnosci u matki, przez rozszczep wargi i podniebienia, wady cewy nerwowej u dziecka, po skurcze macicy i przedwczesna akcje porodowa. Tutaj zwracaja uwage na takie detale i wyliczaja miedzy innymi watrobe, pasztety (produkt z watroby), tluste ryby itp. W Polsce tez sie mowi o wit.A w ciazy. Moze i na zimne dmucham, ale wole tak niz sie zamartwiac potem i dumac co by bylo gdybym nie zjadla...
Kobietko, to nie jest moj wymysl - nalezy unikac wszelkich produktow zawierajacych wit. A. Wystarcza to, co przyswajamy w formie beta-karotenu. Przedawkowanie wit. A w ciazy moze powodowac od nasilenia nudnosci u matki, przez rozszczep wargi i podniebienia, wady cewy nerwowej u dziecka, po skurcze macicy i przedwczesna akcje porodowa. Tutaj zwracaja uwage na takie detale i wyliczaja miedzy innymi watrobe, pasztety (produkt z watroby), tluste ryby itp. W Polsce tez sie mowi o wit.A w ciazy. Moze i na zimne dmucham, ale wole tak niz sie zamartwiac potem i dumac co by bylo gdybym nie zjadla...
Ostatnia edycja:
gdzieś po 5 minutach dopiero się objawiły i nie wiem co mam myśleć móJ Albert mówi żeby poczekać bo to nie wiadomo że przeciez odrazu byłaby ta 2 kreseczka ale noszę test przy sobie od wczoraj i patrzę co chwila na niego i co sądziecie o tym @ nie ma na teście 2 kreski są to chyba to prawda???
Pokochałas swojego mena po tym jak byliście przyjaciółmi czyli znacie się jak łyse konie fakt nie powinien mówić że jesteś głupia (bo to oni są
) ale pamiętam jak pisałaś jak się opiekował jak kocha jak się stara poprostu pękła mu żyłka pierdząca
Ale jest już dobrze
ja czekam na męża jeszcze z pracy nie wrócił ,a jest wściekły bo wlepili mu mandat i jeszcze dowalili tyle towaru do rozwiezienia ,że szok.