a_gala
Fanka BB :)
Ilona, ja dostałam pierwszy okres po zabiegu po 30 dniach, czyli podobnie do ciebie i tez tak lecialo przez kilka dni.... nastepny okres tez byl obfitszy niz zwykle, pozniej zaczelo sie normowac...
A ja dziewczynki tradycyjne prosze o mooooocne kciuki, dzis o 15 20.... jedziemy na usg genetyczne 4d....
Aaaa...i powiedzcie, ze to normalne, ze piersi juz praktycznie przestaly mnie bolec? to juz 13 tc, sennosc tez juz mi tak nie dokucza, wreszcie wracam do zywych :-)
A ja dziewczynki tradycyjne prosze o mooooocne kciuki, dzis o 15 20.... jedziemy na usg genetyczne 4d....
Aaaa...i powiedzcie, ze to normalne, ze piersi juz praktycznie przestaly mnie bolec? to juz 13 tc, sennosc tez juz mi tak nie dokucza, wreszcie wracam do zywych :-)

Gadamy o tym scanie, on pyta czy krwawie. A czy ja bym tu siedziala gdybym plamila?? Czy ja wygladam na idiote? (prosze nie potwierdzac) Tlumacze jak komu madremu, ze poprzednim razem mialam cudne objawy w ciazy - urosly mi piersi, mialam mdlosci, sennosc, zawroty glowy i w ogole ksiazkowo, dopoki nie zaczelam plamic, ale to juz bylo 12 tygodni i poronienie sie zaczynalo i ze nie chce znow takich atrakcji ani dla siebie ani dla personelu emergency bo oni tam tez dostali niezla mine na poklad.
i nie wiem o co chodzi