• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć kobitki ja tylko przelotem, może wieczorkiem trochu czasu da sie wykombinować to se poczytam zaległości.
AS pikna psinka :D
Ilona1990 zazwyczaj mięśniak to nic groźnego, dużo zdrówka dla mamy, a gin co jej zasugerował?
kłaczek hehe ten twój prywatny mężczyzna dba maxymalnie widze :D i tak trzymać hehe
co do "trampoli kiboli" - super pomysł z kombinacja kolorków :D dzięki

ok spadam i wpadnę potem, kurde dnia mi brakuje :D

reklama
ja tyklo na moment
ilona- moja mama miala wykryli u niej.Musiala poddac sie operacji wyciecia i usuneli jej wszystko.teraz mija chyba 6 albo 7 lat po tym i wszytsko jest ok.nie martw sie bedzie ok.
As- psiunek prześliczny:)

Zjola chciałabym, żeby to ciąża była, przez chwile poczułam strach, no ale tak się ucieszyłam a tu zonk, a jak siedziałam w poczekalni to se myslałam, co by było gdyby mi powiedział, że ja w ciązy jestem....oj czasem coś co powiem to się spełni...

Kłaczku nie wiem co to na razie dostałam skierowanie na prolaktyne, no i ogólnie krwi, powiedział, ze zobaczymy co z badań wyniknie....nie powiedziałam, że Filipek zmarł, nie pytał...no bo nie wie....

As cudowny piesek :tak:

Aga_cina mocno ci kibicuje, wierzę że bedziesz już nie długo nosić pod serduszkiem małego Fasolinka. Ja mam tak, ze na cmentarzu nie umiem rozmawiać z Filipkiem...stoje jak taki osioł i patrze...a w domu jak jestem to rozmawiam sobie z nim...Filipek też ma kolegów i koleżanki, ostatnio pochowali dwójkę dzieci, ale nie bardzo wiem o co chodzi bo Adaś urodził sie i zmarł w styczniu 2009 a Ewa w 2010, to nie jest rodzeństwo ale w tym samym dniu sa pochowani....tak mi troche zal bo nikt nie zapala zniczy....bo do Julki juz ktos przychodzi, zawsze sie znicz pali i kwiaty są....

IZW a jak pokoik??? w końcu jakie okno robicie??? ja Ci powiem tak, mamy w sypialniach dachowe okna i plusem jest to, że pokoje są jasne i dużo powietrza wchodzi, w nocy fajnie się spi, ale zimą jak napada sniegu to ciemno:-D a w ta zimę normalnie zrobiłam lód na oknie, chciałam żeby snieg stopniał i posypałam solą:baffled::baffled: no i stopniał ale ja głupia zamiast toe okno przemyć to zostawiłam i w nocy był już lód:-D:-D a jak odsnieżali nam dach to poprosiłamżeby mi okna odśnieżyli no i jedno odsnieżyli i koles mi mówi że drugie okno zamarznięte i dziwił sie dlaczego, a ja do niego, że to nie możliwe:-D:-D:-D no bo jak hehe

Aga, suwaczek wbijasz w sygnature - w ustawieniach. I on juz sobie tam jest i pod kazdym postem sam wyskakuje. Ustawienia masz na gorze po prawej, wchodzisz w nie i po lewej stronie masz "edytuj sygnature". Albo jakos tak.
IZW, moj prywatny mezczyzna straszne teksty miele pod adresem Chinczyka i w ogole chyba ma mu za zle noc moja upojna, poza tym faktycznie dba jak cholera, pilnuje zebym sie nie przemeczala w sensie ciezszych zajec, nawet glupi zwiorek dla kotow mi z przejsciowki przynosi. No, worek 20l swoje wazy, ale znowu nie robmy z siebie inwalidow. Coz - on tez chce zeby bylo ok. Ten angelsounds wystarczylo ze mu pokazalam na ebay'u i moja sknera od razu uznala ze potrzebny. To tez o czyms swiadczy. "Kibolowki" juz mam gotowe - zajedwabiste wyszly. Kurcze, az mi sie samej podobaja.
Bibiana, skoro nie wiemy co to lekarz wylookal, to spokojnie czekamy co wyniknie z badan. Spokojnie to podstawa.

Czesc Wszystkim

Bibianka dobrze,ze poszlas do lekarza.Jakie badania kazal Ci zrobic?tj.cos pooznaczać z krwi?
trzeba,trzeba chodzic po lekarzach,czesciej niz normalnie.Pól roku nie bylam u ginekologa i tak sie boje,ze czegos nowego sie dowiem,ze az sie boje isc...i kolo sie zamyka;(

A z drugiej strony tak fajnie sie dowiedziec o ciazy z zakoczenia:)))

Albo ja ślepa jestem (a jestem) albo wyskoczyła nam strona 10000 zamiast 1000. :baffled: Albo nie umiem liczyć, co też jest możliwe.

Bibiana to były prorocze słowa lekarza :-)
As śliczna psiunia
Emy a Ty jak się czujesz?

Zapisałam się dziś do gina a że rejestracja była internetowa, to zapisałam się na czwartek za tydzień, zapominając, że to Boże Ciało i wszystko pozamykane. :-) Ale do mnie zadzwonili i idę 30go. Mam nadzieję, że potwierdzi, że wszystko ok i da mi zielone światło dla staranek.

reklama
As, jakie psiunie sliczne :-)

Bibiana
, a juz myslalam, ze w ciazy jestes. Ale byloby cudnie! Mam nadzieje, ze niedlugo obie bedziemy chodzily z brzuszkami :-)

Ja zagladam juz do wozkow, dzieci juz mnie nie przerazaja. Victor i tak bedzie tym specjalnym dzieckiem w moim sercu. No i w ogole nie dopuszczam do siebie mysli, ze ten guz mi sie odnowi, Nie, nie, nie!

Dzis ogladalam Grey's Anatomy i bardzo mi sie spodobaly slowa: 'Trzeba robic plany. Odwrocic sie od malych trumien i patrzec w przyszlosc. Robic plany na nowe dziecko'. I ja tak robie. Mysle o nowym dziecku i bede mu mowic o starszym bracie :)

Ale mi sie nudzi... Juz chce na wakacje. Siedziec przy basenie i saczyc drineczki.
Rok temu bylam w 3 tygodniu ciazy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry