• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kłaczku Laki to chyba mieszaniec dwóch kotów innej rasy, w ogole jakiś dziwny jest, niby te koty to takie typowe domowe, a on łazi i łazi wszędzie go pełno, zna wszystkie podwórka :-D

a ja po wizycie u lekarza...nie wiem ale coś dziwnego mam....lekarz mnie bada i mówi " w tak wczesnej ciązy..." ja tam normalnie skoczyłam i pytam "to ja w ciązy jestem?" a on mnie przeprasza i mówi że taka plamka jest wygląda jak ciąża ale to nie jest ciaża, mam porobić badania, mówi że to może samo zniknąć, pytam czyu to rak, a on sie smieje i mowi ze raczej nie....mam nie panikować i porobic badania....

reklama
Zjola, juz sie doczekac nie moge! Bede chyba co tydzien sprawdzac czy juz cos nie wylapie....
Bibiana, moze byc na przyklad malenkie zwloknienie w macicy - normalne jest ze sie robia, wygladaja jak male, szare plamki. Nieszkodliwe.
As, to wyglada na labkowego szczona!! Sliczna...

Moj osobisty facet mnie rozwala. Dzis nie pracuje, jechal odwiezc mlodego do Gunnes, to sie zabralam z nimi - kilkanascie minut przejazdzki, potem szybko Lidl bo sie kawa konczy. Wysadzil mnie pod Lidlem, sam pojechal do warsztatu. Po drodze wspomnialam, ze nie wzielam z domu telefonu, ale to pikus w sumie. Laze po Lidlu dobrych kilka minut, slysze od drzwi "misiek!" - moj mezczyzna. Opad szczeki. A, bo przypomnial sobie ze ja telefonu nie wzielam, to pomyslal ze kluczy tez moglam zapomniec, wiec wrocil upewnic sie ze mam sie jak do domu dostac. Moje kochanie... Przeciez w dzien, w normalnych ciuchach, to ja bym sobie poradzila, chocby do niego do warsztatu podejsc - dluzszy spacer nie zaszkodzi.

Przepraszam przejezyczylam sie i to paskudnie. Przeciez skoro masz goldena, to logiczne jest ze kolejny pies tez bedzie goldenem. A labek mi po glowie chodzi bo na spacerze zostalam obficie oglamana przez takiego czarnego egzemplarza.:-D Ile to ma? Ze 3 miesiace z malym haczkiem? Towarzystwo dla Nila, czy zoneczke mu szykujesz?

As- piekna goldenka,moja przyjaciolka jest posiadaczka goldena o imieniu Axel to naprawde fantastyczna rasa psiakow bardzo inteligentne i bardzo rodzinne zwierzaki.Jak im sie urodzila corcia to Axelek nie spuszczal jej z oka jak tylko zakwilila to pierwszy byl i zawiadamial wszystkich ze Laurka juz nie spi.Do dzis a mala ma juz 7 lat to najlepsi przyjaciele.Ja w rodzinnym domu tez mialam tylko psy teraz mam 2 kotki 1 fretke i malego chomiczka a na kotki zdecydowalismy sie ze wzgledu na prace oboje kochamy zwierzaki ale niestety praca pochlania nam duzo czasu a kotkowi wystarczy pelna miska czysta kuweta.Druga sprawa to nasze wyjazdy do Polski wtedy z kotkami jest moja przyjaciolka i nie musze ich narazac na 20godzinna jazde samochodem.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry