• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga, jakie pieknosci :-) a duza ona jest? Piekne sa te koty.

Ja zbieram figurki kotow, siostra wrocila dzis z Egiptu i podobno przywiezli nam nowa ;-) pisala, ze 2 dnia pobytu spiekla sie, a potem dopadla ich 'zemsta faraona' ale i tak bylo fajnie :-D

A my za 3,5 tygodnia na Majorke :-)

Gdyby nie okres pomyslalabym, ze jestem w ciazy... tylko bym spala...

reklama
Moja Megusia ma dopiero 8 miesiecy i wazy ok 5kg ale jej tatus wazyl prawie 13 a mamusia 8kg takze napewno jeszcze nabierze masy i wielkosci.A ja za tydzien do Polski do siostry i rodzicow.Upalow mam dosc dzis u mnie bylo 34st w cieniu a to jeszcze wiosna nie wiem co to bedzie w lato podobno to najcieplejsza wiosna od kilkudziesieciu lat takze poprostu masakra.

Aniołkowa (*) dla Łukaszka przytulam mocno...niec wiecej nie napiszę, bo wiem, że to i tak nic nie zmieni...wiem co czujesz i nie muszisz się uśmiechać skoro nie chcesz, wypłacz się, pozłośc...

Czarna nooo ja poczułam :-D myslała, że to koniec świata, zapomniałam że Karolcia ma boboseksy hihi
Tobie to dobrze, też bym chciała na takie szkolenie....

Kłaczku...no scena jak z filmu, ale lepiej nie otwieraj nikomu w nocy...różnie bywa...

i nie obijak sie w tej pracy, bo Cię zwolnią :-)

Aga_cina a jak Twoje samopoczucie??

Aga782 śliczna kicia,

Shehzadi, nastepnym razem nie otworze - mam instrukcje z policji, wiem co mam robic. Zoltki moga mnie w d... pocalowac, tylko zabki wczesniej umyc.
Lady MK, on naprawde wrocil wczesniej, bo jak maja 12 "haczerow", (nie mam pojecia o co doslownie chodzi) to potrafia do czwartej nad ranem zasuwac. No, a jak im cos nawali to juz calkiem lipa. MIeli tylko 8 i bez sexline'u wiec szybko skonczyli.
Aga nie mialam nigdy fretek, ale widzialam filmiki na you tube - niezle demolki. Z tym ze sprawiaja wrazenie wesolych i bardzo zabawowych zwierzakow. Kota masz cudnego - MCO calym dziobem i faktycznie jeszcze malutka. To chyba najwieksze z kotow domowych - imponuja wielkoscia, ale tez urode maja niezwyczajna. 5kg? Moja Miyuki wazy tylko odrobine wiecej, a jak ja widza u weterynarza to tylko leci po poczekalni "massive". Gdzie ta ona "massive"? Dluga chuda i w ogole. Tylko futra kupa.
Bibiano, wczoraj otwarlam slyszac kobiecy glos, ale faktycznie tak na zimno myslac, madre to nie bylo, zwlaszcza ze bylam w domu sama. Nastepnym razem bede madrzejsza.

Klaczek, miejmy nadzieje, ze drugiego razu nie bedzie.

Bibiana, dziekuje, w miare dobrze. Poki co mysle tylko i wylacznie o wakacjach i o odchudzaniu ;-) ostatnio caly czas chce mi sie spac i gdyby nie okres pomyslalabym, ze jestem w ciazy ;-)
Jak chodze na cmentarz, to potem mam megaspieprzony humor, bo tam wyje w glos. Jeszcze tabliczki Niunkowi nie zrobili, bo byka walneli (napisalam na niej po polsku). Pojawila sie tabliczka dziecka z marca, zylo 1 dzien. Chlopiec. Moj Misiek ma kolege w tym samym wieku.
A Ty bylas u tego gina czy etam? Zadbaj o siebie i uskuteczniaj boboseksy. Trzeba patrzec pozytywnie w przyszlosc :-)

Dni jakos plyna. Juz polowa czerwca, ani sie obejze, a zaczniemy bobosexy. To jest druga rzecz o ktorej mysle.

Moj Gatek ma 6 kg, a nie wyglada
Nie mam za duzo zdjec na kompie:
CIMG6208.jpg

Aga_cina, a ja jestem za tym, zeby drugi raz byl. Ide na wojne polsko-chinska. Za smrod z "ogrodka", za walenie w drzwi o polnocy i moja pod domem posiadowke, za polska autostrade w koncu.;-) Mam nadzieje ze mnie jeszcze sprowokuja, zwlaszcza ze wiem co powinnam w takim razie robic. Gatek faktycznie nie wyglada na duzego, on taki tyskopodobny w sumie - bury pregusek, krotkowlosy... Z tym ze Tysiek jest opasiony i wazy 4,5kg. Powinien ciut ponad 3, jest drobniutki bo to kocie z inbredu.

Kłaczek widzę, że idziesz po rozum do głowy ;-). Biznesy rozkręcać a nie wojnę prowadzić. No, chyba, że przerzucasz się na przemysł zbrojeniowy ;-).

Dziewczyny, ale macie śliczne te koty. Jak ja bym chciała mieć kotka. Tymczasem odwiedza nas czasami pies moich rodziców. Kundel rasy kundel. Sąsiadka ma kota rudzielca i się z naszym Maksiem szczerze nienawidzą. Kot czasami specjalnie przychodzi do nas na balkon, jak wyczuje, że jest Maksio i mu defiluje przed nosem. A pies dostaje szału :-D.

reklama
Biznes biznesem, a sprawiedliwosc musi bc po naszej stronie - trawestujac slynna kwestie starej Pawlaczki. Shehzadi, mnie sie duch kozaczy uruchomil i nie bedzie zoltek mordy darl. A kocie parady przed nosem psa, to jakby standard.
Bibiana, Laki piekny dran i tez zalatuje MCO. Skarpeteczki ma urocze, co przy lajdackim spojrzeniu wyglada zajedwabiscie. MCO maja charakterystyczny "wyraz pyska".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry