Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak proszek/płyn do prania kupujecie dla noworodka? A czy płyn do plukania też będziecie używać jak tak to jaki? Ja kupiłam płyn do prania persil no-bio
Nie wiem Cichuteńko się tu zrobiło. Ja będę używać dla maluszka płynu comfort i proszku fairy.
Kosmetyków do pielęgnacji dziecka będziecie próbować używać angielskich czy bardziej ufacie jednak polskim? Dla mojego malucha siostra ostatnio kupiła w Polsce kosmetyki (miałam też i tak zamiar polskich używać).
ja kupiłam oilatum płyn do kąpieli i mydelko dziecinne baby coś tam a z oliwek nie wiem nie mam pojęcia słyszałam że jak płyn do kąpieli jest oilatum to oliwki nie trzeba żadnej bo jest wystarczająco nawilzona skóra nim.
Ja dla synka nakupowalam w pL kosmetykow za 300zI i guzik uzylam, tylko oilatum, bo mial wrazliwa sucha skore, potem egzeme i do dzis stoja. Mam nadzieje ze z corcia bedzie lepiej i teraz nic nie kupilam. Kolezanka polozna polecila mi kapac malutka przez 1 miesiac w swoim mleku. Kilka kropelek z cyca tego bardziej pustego i tak wlasnie zrobie
A mam mustele, oillan bambino i inne i powoli sama uzywam. Im mniej skladnikow w skladzie tym lepiej. Same zobaczycie co wam pasuje, ja juz wszystko testowalam i skonczylam na aveeno.
Ja wczoraj czułam się fatalnie, skaczące ciśnienie i skurcze.. w dodatku w przychodni mnie wnerwili ale o tym napiszę tu kiedy indziej. Dzisiaj mam dziwne bóle w kroczu tak, jakby mi maluch napierał "do wyjścia" i ten ból przypomina ból menstruacyjny promieniujący do pachwin i lędźwi - przychodzący i przechodzący falami. Mam nadzieję, że to jeszcze nie to
ja się ogólnie dobrze czuje... dziękuje ze pytasz. Mam już wyznaczony termin wywołania porodu 7.Maj... tzn masaż szyjki macicy będę miała jeśli nie urodze wcześniej ;(( boję się i modlę bym wcześniej urodziła... a Ty jak tam?
Gniecha, no jeszcze troche niech dzidzia poczeka. Mi tez tak parlo i to wlasnie 33/34 tydz, jakis kryzys mialam. Oby i tobie minelo.
Eklerka, a czemu beda ci wywolywac? 7 maj to moj termin wg miesiaczki, a 11 wg usg i 11ego zostalo.
Ja naprawde czuje sie wspaniale ostatnio, az sie dziwie. Oprocz dwoch nocnych falszywych alarmow. Jestem podekscytowana tylko boje sie panicznie porodu.