hej Dziewczyny!!!
ale dziś pogoda...śpię na stojąco. Zaraz wskakuję do łóżka i się trochę zdrzemnę, bo inaczej to się chyba przewrócę.
bulkaasia kurczę ale się nasiedziałaś!!! ale tak to już jest w Anglii...kiedyś jak pojechaliśmy z moim M. na pogotowie, bo spadł z dachu jak montował antenę i walnął stopą o betonowy chodnik, to czekaliśmy od 9 wieczorem do 5 nad ranem

spaliśmy tam na krzesłach, a nawet tak dużo ludzi nie było. No i w końcu jak go już zawołali, to chyba to była jakaś studentka, bo nie wiedziała z której strony patrzeć na zdjęcie rentgenowskie. I oczywiście dostał sławetny paracetamol i dwie kule do chodzenia i do domu!!!! no tak już mają i nie sądzę, że szybko się to zmieni...
Madlen79 a masz już wyniki tego badania? mówią od razu jak jest czy się czeka? i to badanie wygląda tak jak w Polsce czyli że najpierw biora Ci krew, potem pijesz ten płyn i za jakieś 1,5-2 godz powtórnie pobierają krew? i to jest wtedy ta krzywa cukrzycowa...ale znając ich metody to pewnie nie robią tego w ten sposób
Dziewczyny mam takie pytanie...jak dostałyście tą pierszą teczkę Bounty Pack, to tam z tyłu jest pokazane, że ma się dostać kolejne, aż do 5. Skąd brałyście tą drugą i kolejne? Nie wiem skąd się bierze lub zamawia tą druga, bo reszta to chyba w szpitalu, nie?
Oki, zmykam do łóżka, bo oczy mi same lecą:-)