reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Witam i ja po długiej nieobecności. U mnie w domu szpital, ja też chora z mega katarem.Mam nadzieję ,że dziecku nic nie grozi.
W poniedziałek idę na USG genetyczne i jestem cała w strachu. Zabieram męża ze sobą bo sama chyba zemdleje.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za wizyty.

No i wygląda na to ,że weszłam w II trymestr
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Pozdrawiam Was dziewczynki :)

reklama
Witajcie kochane. Ja tylko na chwilkę dzisiaj, jutro Was nadrobie. Chciałam tylko powiedzieć, że jestem w domu. W szpitalu od razu dostałam kroplowke i skurcze minęły, oczywiste badania leki i teraz mam leżeć jak najwięcej, oszczędzać się i brać dużo leków. Póki co czuje się nie najgorzej, ale jak na wizycie lekarz powiedział szpital, a tam powiedzieli zagrażające poronienie to zdebialam. Ważne, że teraz jest dobrze. Mój A zadowolony, że wróciłam i oczywiście przestraszony ta cała sytuacją. Nie mogłam napisać nic w szpitalu, bo internet mi tam nie bardzo łapał.

Buziaki i miłego wieczoru.

KINIA cieszę się, że lepiej :* odpoczywaj dużo! a A. niech nie będzie przestraszony tylko niech weźmie się w garść i zmieni swoje zachowanie.. Będzie dobrze :tak:

swoją drogą boje się, że u mnie będzie powtórka z Michałowej ciąży :-( znowu zaczyna mi się stawiać macica i czuje szyjkę.. na razie sama zwiększe sobie ilość tabletek (z pierwszej ciąży wiem jak) i nie będę panikować.. 25.03 wizyta więc chyba dam radę :tak:

EMALIA &&&&&&&&& za prenatalne! Będzie dobrze :-)

Kinia Zdrówka! Oszczędzaj się!!
emalia &&& za usg!
Natkusia Trzymaj się! Oszczędzaj się i bierz tak jak mówisz przykład z pierwszej ciąży a będzie dobrze :)
benfica Ja jakoś nie wierzę w tą zimę. Może postraszy coś chłodem parę dni, ale wydaje mi się że zima już na pewno nie wróci.
madziulek To jak masz już termin cc to zleci szybciutko :)

Co do tematu ciuszków, to ja nie mogłam się powstrzymać i kupiłam już kilka, ale po pierwsze będzie synek, a po córci wielu rzeczy mu nie ubiorę, a po drugie są z całkiem innego czasu, bo Zuza z grudnia, a synek będzie z lipca, więc się nie zgra.

W sobote szykują się imieniny teściów, więc będzie roboty co nie miara. Nie przepadam za takimi imprezami zwłaszcza jeśli organizacja jest po naszej stronie, wolę chodzić do kogoś na gotowe :P hehehe

Witam

Ostatnio duzo latania mam i niemialam czasu do Was zajrzec!
Corcia w domu bo w przedszkolu wszy panuja! a niechce by tego cholerstwa dostala...
Malus dziekuje za wywolanie:*

Iwo kochana pierwszy raz sie spotkalam z tym ze jak nie ronisz to podloze genetyczne, pierwszego dziecka tez nie ronilam,:( niestety musialam miec wywolywane...;/
Bardzo trzymam kciuki za wizyte z usg!

EMaila trzymam kciuki za wizyte i koniecznie daj znac!!!

Miikka nieprzejmuj sie ciuszkami,ja niewierze w zabobony;) a jak po malu sie kuuje to pozniej portfe tego nie odczuwa...:)

Kinia kochana ja pierdziele ale przeszlas!!! treaz bardzo dbaj o siebie na maxa wykorzystuj pomoc meza! sadze ze on sie przyczynil do twego stanu wiec niech ladnie ci teraz pomaga i nie narzeka! ciesze sie ze sytuacja opanowana a ty w domku:)

A ja dzis zaszalam i pojechala do fryzjera na Ombre:):) jestem mega zadowolona, pozniej na paznokcie:)

Julka - do głowy przychodzi mi genetyka bo scenariusz jest dokładnie taki sam. Na pewnym etapie zarodek przestaje się rozwijać.
Co to za kolor ombre? Cyknij fotkę.

Kinia - dobrze ze już w domku jesteś. Odpoczywaj i rób tylko niezbędne rzeczy.

Natkusia - a co z w poprzedniej ciąży się działo?

Mikaa - ja nie wierze w przesady. Jak masz ochotę to kupuj ciuszki. Ile to radości sprawia :)

MIKA ja ciuszki wszystkie mam ale na pewno coś kupię na poprawę humoru :-D

IWO od 18tc właśnie zaczął twardnieć brzuch i w efekcie skracała się szyjka.. w 30tc trafiłam do szpitala ze skurczami ale powstrzymali. W 33tc nie miałam już szyjki a w 35tc dodatkowo rozwarcie na 2cm. Garść leków i ciągle leżenie :confused2: udało się donosić Michałka i urodził się w 38tc. Teraz nie mogę pozwolić sobie na taki scenariusz dlatego troszkę się obawiam :sorry:

My po śniadaniu zaraz lecimy na spacer bo Młodego zaraz rozniesie :eek:

reklama
hej dziewczyny ja tak na szybko , wczoraj byłam na wizycie prywatnej zrobić sobie usg połówkowe i poznać płeć i będzie córka na 98 procent :):-D:-D:-D:-D Bardzo się cieszę i uwierzę w to jak się urodzi :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry