reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Dzień dobry

Zostałam zaproszona przez Malusiolke kochana na ten wątek :-)

Staraliśmy się z mężem od grudnia 2013:-) udało nam się z drugim cyklu :-) w niedzielę będzie już skończone 10 tyg zacznę 11 :-) to moja 3 ciążą , starszy syn na 5 lat druga zakończyła się poronieniem w 6 tyg :-) teraz podobnie jak Wy chucham i dmucham aby donosić nasze malenstwo :-)

reklama
Monarti Witaj i rozgość się u nas!:tak: Zycze Ci spokojnych kolejnych 30stu tygodni.;-)

Malus
Dzięki Kochana. No własnie tak pomyślałam, że musze kupić sobie magnez, bo już mi się skończył, witaminki też mi się kończą także musze odwiedzić apteke. ;-)

Witam

My jak codzien pol dnia na dworze:) mloda do domu niechce wchodzic;p

Ja dzis w tylku mam wymerdane;/ prawie caly dzien dzis sprzatalam na jutrzejsza imprezke a od rana ruszam z jedzonkiem...

Benfica kochana dbaj o siebie, niema zartow! Mam nadzieje ze juz wiecej sie sytuacja nie powtorzy!!!

Monarti witamy:)

Cyntia jejciu to juz 11 tydz?

Naprawe dziewczyny czas leci i widac to po Was suwaczkach:)

Malus
idzie wiosna, ja mialam ochote na zmiane:) wlosy zapuszalam wiec niemialam zamiaru ich scinac:) ale cos z kolorkiem zrobic:)

Macie rację dziewczyny, dzidzia najważniejsza :tak: jak będzie się coś działo w ciągu tych ostatnich 2tyg, to idę do dr szybciej... a Gabryś znów jakiegoś wirusa ma :no: byłam z nim po południu u lekarki, gardło czerwone, temp. 38st., katar, kaszel... :confused2: na razie nie wchodzimy z antybiotykiem, ale na wszelki wypadek dostałam receptę, bo to weekend i byłby problem w razie tfu tfu tfu czego... :confused2: takie okresy przejściowe są bardzo zdradliwe...

mycha
dostaniesz zastrzyk i będzie ok ;-)

monarti fajnie, że jesteś - im nas więcej tym ciekawiej :-D

julia a długo zapuszczałaś włosy? Jakie długie masz teraz? Bo ja zapuszczam, zapuszczam i lipa... :confused2: mimo, że zmieniłam pielęgnację włosów, to nadal mi się szybko końce rozdwajają i nic nie pomaga i przez to nie mogę ich zapuścić :confused2:

A nas czeka leniwy weekend, nigdzie nie wybędziemy ze względu na Gabrysia :happy: już się cieszę :-D tylko jakieś małe zakupy, ogarnięcie mieszkania i leżymy do góry brzuchami :-D

reklama
Benfica kochana ja zapuszczam od maja 2012 mialam mega krotkie wlosy,chyba mam gdzies fotke, a teraz mam jakies 25cm dluzsze...:) jak niewiecej:) a ile to razy bylam na podcieciu koncowek, z rosnieciem wlosow niema zadnych problemow, po roku mialam juz do ramion wlosy.

malus a mamy tu jakis watek w ktorym mozemy sie pokazac? bo kurcze tyle sie z Wami pisze ze juz ciekawa jestem jak wygladacie i wasze dzieciatka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry